Pe 7 aprilie 2013, Janna Friske a devenit în premieră mamă, dăruindu-i prezentatorului TV Dmitry Shepelev un fiu pe nume Platon. Astăzi se împlinesc 4 ani de la acea zi, iar Natalia - sora artistei și unica portavoce virtuală a celebrei familii, este singura rudă de pe linia Jannei, care și-a exprimat mesajul în acest context.

#моймаленькийпринц👑 безумно скучаю…скоро тебе 4 годика, так быстро летит время…

A post shared by Natalia Friske (@friske_natalia) on

Sora mai mică a Jannei Friske a făcut public un colaj foto cu imagini rare de familie, în care apare cântăreața și unicul său fiu, omagiat astăzi. În mesajul său, Natalia deplânge conflictul familiei, care a condiționat distanțarea dintre băiețel și rudele de pe linia mamei.

„Micul meu Platon, dacă ai ști cât de mult ne lipsești… La mulți ani, băiețelul meu iubit. Ești cel mai frumos, inteligent, minunat și iubit copil. Mătușa, buniul și bunica te iubesc foarte mult și nu uită niciodată de tine. 

Îți mulțumesc, draga mea soră, pentr un astfel de bărbat. Îți promit că vei fi mândră de fiul tău”, a scris Natalia Friske.

Ultima oară, am reușit să-i vedem pe Dmitry Shepelev și fiul său, în cadrul unei emisiuni televizate, difuzate în luna noiembrie. Atunci, partenerul de viață al Jannei Friske a vorbit despe viața sa de părinte, arătând tuturor cum decurge o zi în mica lor familie.

În cadrul acelei emisiuni, prezentatorul mărturisea că Platon are un simț excelent al umorului și deja de mai bine de un an și jumătate frecventează o școală de limbă engleză. Micuțul are un program foarte încărcat, luând cu regularitate și lecții de gimnastică, dar și de patinaj.

„Doar munca e colacul de salvare, dar cel mai important om pentru mine este Platon. Datorită lui încă „înot” și îmi îndrept umerii. Când ai alături un copil, nu ai dreptul să plângi, să fii în depresie, să te relaxezi sau să renunți. Dacă ești tată, nu poți face nimic care să-l rănească. Desigur, el m-a salvat.

Doar în weekend-uri putem să mergem la cafeneaua noastră preferată, sau la bazin, fiind cele mai călduroase momente. Este foarte pregătit din punct de vedere fizic, spre deosebire de alți băieți sau fete de vârsta lui. E doar un pic rușinos, dar este grozav. Cred că peste jumătate de an ne-am putea gândi la sport profesionist. Lui îi place ceea ce trăiește acum.Sunt nespus de mândru, nu aș fi crezut nicodată că mă voi simți așa în rolul de tată. Este un copil foarte inteligent, echilibrat și înțelegător, la care poți doar să visezi. În el o văd pe Janna”, spunea tatăl, în cadrul acelei emisiuni.

Vedeți aici emisiunea integrală:

Dmitry Shepelev: primul interviu video, la 1,5 ani de la moartea Jannei Friske: „Fiul a fost cel care m-a salvat”

 

Foto: Instagram, captură video

Distribuie articolul: