Fișe medicale ale actriței Marilyn Monroe care dovedesc că aceasta a făcut în tinerețe mai multe operații estetice s-au vândut cu 25.600 dolari la o licitație organizată la sfârșitul săptămânii trecute în California, relatează AFP, citat de realitatea.net.

La licitația organizată în Beverly Hills de casa de licitații Julien’s au fost prezentate obiecte personale care au aparținut unor staruri hollywoodiene și altor personalități, printre care Elisabeth Taylor, Julie Andrews, Greta Garbo și Lady Diana, scrie Agerpres.

Marilyn

Fișele medicale ale actriței Marilyn Monroe au stârnit mare interes deoarece conțineau radiografii ale feței artistei și rapoarte medicale cu detalii despre operațiile pe care le-a suferit. S-a aflat astfel că Monroe și-a modificat bărbia și extremitatea nasului din 1950, când avea 24 de ani. Fișele menționează și o sarcină extrauterină, în 1957, la New York.

Fișele au fost adjudecate pentru 25.600 dolari, suma fiind depășită de alte obiecte care i-au aparținut vedetei hollywoodiene, printre care un trofeu Redbook primit în 1952 (62.500 dolari) și o serie de fotografii realizate în timpul războiului din Coreea (50.000 dolari).

La licitație s-au mai vândut o rochie a creatoarei Catherine Walker, care i-a aparținut prințesei Diana — 75.000 dolari, o valiză a Gretei Garbo — 12.500 dolari, rochia de mireasă purtată de Julie Andrews în filmul ‘Sunetul muzicii’ — 22.500 dolari — și un pardesiu de piele de căprioară al actriței Elisabeth Taylor — 25.000 dolari.

 
 Foto: www.wallpapershd1080p.com

Distribuie articolul: