Muzica rock a fermecat din nou publicul și juriul finlandez, astfel încât istoria din 2006 se repetă. În acest an, Finlanda va fi reprezentată la Eurovision de trupa de muzică rock ”Softengine”.

Softengine este o trupă de băieți, foarte renumită în Scandinavia. Cei 5 membri ai formației: Topi Latukka, Ossi Mäkelä, Eero Keskinen, Henri Oskár și Tuomo Alarinta cântă împreună din 2011. Anume cu 3 ani în urmă, la cabana bunicilor lui Topi Latukka, băieților le-a venit ideea de a se uni și a cânta împreună.

Chiar dacă cei cinci membri ai trupei au între 16 și 21, aceștia au făcut furori încă de la primele lor apariții în public.

Cariera lor s-a dovedit promițătoare după ce au semnat un acord de parteneriat cu Sony Music Finland, la începutul acestui an.

Piesa care va fi interpretată de băieți, pe scena concursului Eurovision, din acest an, se numește ”Something Better” – o piesă de dragoste, în care omul este pus să mediteze asupra vieții.

Muzica acestei producții a fost gândită de Topi Latukka, iar la versuri, acesta a fost ajutat de Henri Oskar. ”Something better” va fi interpretată joi, pe 8 mai, în a doua semifinală a concursului.

La ediția din 2006 a concursului Eurovision, Finlanda a fost reprezentată de trupa LORDI, a cărei piesă, ”Hard Rock Hallelujah”, a obținut laurii victoriei.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: