„Divorțul Secolului” - așa este numită, în presa internațională, despărțirea oficială dintre actorii Brad Pitt și Angelina Jolie. Mulți dintre fani asociază această despărțire cu cea dintre Pitt și Aniston, invocându-i Angelinei că „roata se-ntoarce”. Dacă este sau nu așa, putem judeca din filmul relației lor.

Vara anului 2004. Brad Pitt și Angelina Jolie încep să se filmeze în „Mr. and Mrs. Smith” – pelicula care i-a unit. Pentru că Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston, a negat că între el și Jolie a pornit o poveste de dragoste chiar pe platou. Mai târziu, au recunoscut că iubirea lor a pornit anume de acolo.

a58588f0-ee4a-0132-f0cf-0ed54733f8f5

Ianuarie 2005. Jennifer Aniston și Brad Pitt își anunță divorțul după 5 ani de căsătorie. Cei doi indică în motivul de pe foaia de divorț „diferențe ireconciliabile”.

980x

Iulie 2005. BrAngelina o adoptă pe Zahara Marley – o fetiță de jumătate de an, din Etiopia.

tinyz1

Mai 2006: Angelina naște primul copil biologic al cuplului – pe Shiloh. Cuplul a vândut revistelor mondene primele fotografii, donând câștigurile în scop caritabil.

pittjolie060612_3_560

Martie 2007. Cuplul îl adoptă pe Pax – un băiețel de 3 ani, din Vietnam. Pentru această procedură, Angelina își schimbă numele în Jolie-Pitt.

maddoxjoliepittangelinajoliebradpittnmetonulzmcl

Mai 2008. Angelina Jolie anunță că este însărcinată cu gemeni. Se întâmpla la premiera de la Cannes a filmului „Kung Fu Panda”. În iulie, gemenii Knox și Vivienne vin pe lume în Franța. Primele poze sunt vândute, iar banii ajung la fundația de caritate Jolie-Pitt.

angelina-jolie-pregnant-again

Aprilie 2012. Angelina Jolie și Brad Pitt își anunță logodna, invocând faptul că moștenitorii își doresc mult căsătoria lor.

041612-angelina-jolie-ring-623

Februarie 2013. Angelina suferă o dublă mastectomie, mulțumindu-i soțuluipentru tot sprijinul acordat.

001ec949ff5c131699be58

August 2014. Cuplul se căsătorește în Correns, Franța. Copii sunt cei care  i-au însoțit la ceremonia civilă.

brangelina-wedding

Noiembrie 2015. Soții participă la prezentarea unui alt film la care au muncit împreună – „By the Sea”. Se presupune că rolurile violente din film le-ar fi afectat mult relația.

brad-pitt-04-800

Septembrie 2016. Angelina Jolie îi solicită lui Brad Pitt divorțul. La fel ca și Jennifer Aniston, actrița indică în documentele juridice „diferențe ireconciliabile”. Actrița își dorește custodia asupra tuturor celor 6 copii, permițându-i lui Brad doar vizite ocazionale. Motivul adevărat al divorțului ar fi infidelitatea lui Brad, care ar avea o relație cu ultima sa parteneră de film.

marion-brad-allied-24may16-01

Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează după 12 ani de relație. Actrița vrea custodia asupra copiilor

Infidelitatea – adevăratul motiv pentru care Angelina Jolie i-ar fi cerut divorț lui Brad Pitt

Brad Pitt sparge tăcerea! Ce spune despre divorțul de Angelina Jolie

Foto: captură youtube.combustle.compopdust.comibtimes.comnymag.compeacebenwilliams.comlaineygossip.com,  people.cominstyle.comchina.org.cnzimbio.comjoliepittresource.wordpress.com

Distribuie articolul: