Îţi place cinematografia şi eşti la curent cu toate noutăţile din domeniu? Noi venim să completăm lista de filme care aşteaptă sa fie văzute de către cei mai înrăiţi cinefili prin ultimele producţii ce-și aşteaptă lansarea în lunile ce urmează. I’m So Excited – Sunt atât de emoționat
Regizorul spaniol Pedro Almadóvar revine la stări de spirit mai ușoare, satirizând producţii anterioare, precum “Women on the Edge of a Nervous Breakdown”, cu un lagăr fals la 40.000 de metri. Almadóvar ne-a obişnuit în apariţiile sale cu Penelope Cruz și Antonio Banderas. Filmul va fi lansat pe 10 mai în Polonia, pe şapte iunie în Mexic și pe 28 iunie în Statele Unite.

The Great Gatsby
Această adaptare mult-aşteptată a romanului clasic al super bogaţilor F.Scott Fitzgerald, vine pe ecranele noastre în luna mai. Filmat în 3D, și avându-l ca regizor pe directorul Moulin Rouge, Baz Luhrmann, producţia promite să fie un spectacol generos de stil jazz-age și hedonism. Leonardo Di Caprio e steaua care este figură centrală în film, în timp ce Carey Mulligan joacă rolul iubitei lui, Daisy Buchanan. Lansarea în SUA e programată pentru 10 mai, pe 15 mai – în Franța și pe 30 mai în Australia.

 

We Steal Secrets: The Story of WikiLeaks – Noi furăm secretele: Povestea WikiLeaks
Documentarul cineastului Alex Gibney – care a lansat filme celebre precum Taxi to the Dark Side și Enron: The Smartest Guy in the Room – spune povestea înființării atentatorilor la integritate prin cercetarea meticuloasă și spionajul în ritmuri de thriller. Lansarea va avea loc pe 24 mai în Statele Unite ale Americii (doar în New York și Los Angeles), pe larg în toată America și în presa internațională în iunie.

 

Hangover-III
Regizat de Todd Phillips, a treia și ultima parte din “The Hangover” vine ca o trilogie cu un succes enorm și stele de cinema precum Bradley Cooper, Ed Helms și Ken Jeong. John Goodman se alătură asemeni unui lider de gașcă care va readuce la viață un grup nefericit. Un complot din care rezultă o răpire conduce echipajul înapoi la Vegas. Noua Zeelandă se va bucura prima de această producție la 23 mai, apoi în SUA se va ține la 24 mai și în India pe 31 mai.
 

Before Midnight – Înainte de miezul nopții
Julie Delpy și Ethan Hawke reiau rolurile de Celine și Jessie în al treilea film din seria regizorului Richard Linklater. În filmul Before Sunrise (Înainte de răsărit) ei îi jucau pe doi tineri cu ochii larg deschiși, care se plimbă împreună pe străzile din Viena într-o noapte de neuitat; în Before Sunset (Înainte de apus) s-au întâlnit din nou la Paris, fiind cu nouă ani mai în vârstă și plini de griji și regrete. Acum cuplul ne mai dă întâlnire o dată – la aproape două decenii de la prima întâlnire a lor – într-o vacanță în Grecia. Pe 24 mai este preconizată lansarea în SUA, pe 6 iunie – în Germania și pe 19 iulie în Taiwan.

 

Star Trek into Darkness – Calea stelelor prin întuneric
Regizorul JJ Abrams urmărește un remake al lui Star Trek cu secvențe 3D, reunindu-i în peliculă pe cei care s-au turnat în primul film al lui :Chris Pine, Zachary Quinto și Zoe Saldana, reluând și rolurile lor: Kirk, Spock și LT Uhuru. Simon Pegg preia rolul lui Scotty și Benedict Cumberbatch îl joacă pe dușmanul britanic cel rău. Lansarea va avea loc pe 9 mai în Germania, iar pe 17 mai în Statele Unite și 13 iunie în Israel.

 

Frances Ha
O imagine alb-negru clară și o fată inteligentă care vorbește de la sine în luminile de Manhattan ale lui Woody Allen și fetele lui Lena Dunham, Frances Ha absolvește douăzeci și ceva de facultăți cu bucuriile și dezamăgirile vieții din New York. Regizat de Noah Baumbach și partenerul său, o prezintă pe draga lor Greta Gerwig în rolul lui Frances. Lansat pe 3 mai în SUA, filmul își așteaptă proiecția de pe 20 iunie din Olanda și 28 iunie în Suedia.
 

The Bling Ring
Bazată pe evenimente reale, această dramă urmărește un grup de adolescenți obsedați de faimă care urmăresc celebritățile cu scopul de a le jefui casele. Aceasta este o noutate pentru regizoarei Sofia Coppola și actrițele Emma Watson și Israel Broussard. Lansarea va avea loc în Franța pe 12 iunie, în SUA – pe 14 iunie și în Rusia pe 27 iunie.

Sursa: BBC