Urmând exemplul altor vedete din Rusia , dar și străinătate, Filipp Kirkorov a decis să-și pună în aplicare o idee care să-i aducă și profit, nu doar notorietate. Artistul a lansat un parfum personalizat, destinat publicului select.

Aroma lansată de Filipp Kirkorov la Moscova poartă denumirea „Ya” – identică cu cea a turneelor sale muzicale, iar însuși parfumul a fost conceput în Grasse – un oraș din Franța, considerat drept capitala mondială a parfumurilor.

xa

Prezentă la lansarea aromei a fost și ex-soția interpretului  – Alla Pugaciova.

„Fără parfumuri, pielea tace. Eu vă voi învăța pielea să cânte, îi voi dărui o melodie mai sinceră și mai profundă decât mii de cuvinte.

Doar o singură femeie putea alege acest parfum, iar femeia aceasta este Alla. E singura persoană în a cărei opinie am încredere. Alla este prima femeie din URSS care și-a lansat un parfum. E o femeie cu un gust aparte.

Cred că acest experiment îmi va deschide noi orizonturi, care n-ar fi posibile fără fanii  mei”, a declarat artistul, în contextul lansării.

cats

Aroma, lansată în serie pentru „EL” și „EA”, este o colaborare cu marca Teana Parfums. Artistul a lansat și un website dedicat acestor parfumuri, pe care indică un preț redus la 4000 de ruble rusești.

#филиппкиркоров

A post shared by filipp_kirkorov99 (@filippkirkorov_99) on

Foto: Instagram, ya-kirkorov.ru

Distribuie articolul: