Deși îl „doare” nespus acest subict, Filipp Kirkorov petrece mult timp departe de copiii săi. În ciuda faptului, Martin și Alla-Viktoriya sunt niște copii cu agenda plină, se bucură de o educație aleasă și își dezvoltă din plin talentele. Despre acest lucru a vorbit însuși interpretul, într-un interviu pentru publicația rusă woman.ru.

„Merg acasă la copii chiar dacă am o singură zi liberă. Desigur, mă neliniștește faptul că nu pot să petrec cu ei mai mult timp. Copiii cresc cu bunica (mătușa mea). Ne-a mers mult cu ea, îi încred ei educația copiilor. Știu că în lipsa mea vor fi hrăniți, îmbrăcați și încălțați. Cu bunica ascultă muzică bună și aleg jocuri corecte. De fiecare dată când revin de la concerte, îi regăsesc bucurându-se de tot mai multe succese. E meritul iubitei mele mătuși.

Fiicele cântăreților Jasmin și Filipp Kirkorov, filmate la petrecerea de primăvară de la grădinița privată (VIDEO)

Copiii adoră să călătorească. În acest domeniu s-au inspirat de la mine. Fericirea profesiei mele sunt concertele. Îmi place viața nomadă și nu obosesc cu ea. Oricând am ocazia, îi iau pe copii cu mine. În 2015 au mers cu mine în premieră pe mai mult timp. Mai mult de 2 săptămâni s-au aflat cu mine la Sochi, în cadrul festivalului Novaya Volna. Dacă plec la concerte de unul singur, le sun zilnic celor de acasă ca să aflu tot ce li s-a întâmplat copiilor.

Odată cu apariția copiilor, am devenit liniștit. Astăzi mă pot numi cu adevărat fericit, am alături doar oameni iubitori, apropiați și dragi, în care am încredere. Îmi este foarte interesant să văd ce caractere ascund copiii mei, cum se transformă perceția lor despre lume și sunt foarte curios de ce va fi cu ei mai departe.

Chiar dacă au parte de multă atenție din partea publicului (încercăm, pe cât de posibil, să îi ferim de ea), Martin și Alla-Viktoriya nu sunt deloc niște copii alintați și capricioși. Spun asta nu pentru că sunt tatăl lor și observ doar  lucrurile bune. Treaba constă în educație. Copiii mei știu foarte bine ce li se permite și ce – nu. În magazinele pentru copii nu ne ieșim din minți și nu cumpărăm toate jucăriile.

Copiii mei sunt foarte prietenoși. Chiar și prin casă merg prinși de mâini, iar asta mă bucură. Încerc să le dezvolt diverse abilități: dans artistic, patinaj artistic, dans și modeling. Antrenoarea îi prezice Allei Viktoria un viitor mare. Este de părere că pentru o carieră sportivă, fiica mea are toate calitățile necesare. Recent, Martin a dansat break-dance în fața camerelor. E devreme să vorbesc despre carierea lor. Vor face tot ce le va plăcea, iar eu nu-i voi împiedica.

Fiul de 4 ani al lui Filipp Kirkorov se lansează oficial în modeling (Foto)

Îmi place cum își educă copiii Alla Pugaciova. Ea i-a dat mereu de înțeles Kristinei că poate rămâne fără sprijinul mamei. Kristina a crescut singură și și-a creat o carieră sclipitoare. Vreau ca și copiii mei să fie independenți și să răspundă conștiincios de alegerile lor”, a spus Kirkorov, în interviu.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: