Interpretul rus Filipp Kirkorov a decis să mai facă o călătorie alături de copiii săi, optând pentru un avion privat. De data asta, interpretul a ales o destinație mai specială – orașul Ierusalim. Despre călătoria cu avionul, fanii au aflat de pe contul de Instagram al cântărețului, unde acesta postează fotografii și actualizări.

Pe contul său de Instagram, vedeta rusă a postat mai multe fotografii care ilustrează cât de fericit este Filipp, în compania copiilor săi. Ținându-i de mâini, Kirkorov și-a plimbat copiii prin Duty Free, în timp ce aceștia se arătau foarte liniștiți și ascultători.

Kirkorov a aterizat în Israel acum două zile, iar cu vești despre călătoria pe Pământul Sfânt.

Filipp Kirkorov s-a îndreptat cu copiii său și la Zidul Plângerii. Acolo urma să-l întâmpine pe Papa Francisc. ” Dis-de-dimineață, am venit cu fiul la Ierusalim, la renumitul Zid al Plângerii.” descria Fillip o fotografie în care acesta apare în brațe cu fiul său și scriind o dorință.

Filipp și-a alintat fanii și cu poze care îl arată jucându-se cu copiii săi. Aceștia îi masează spatele, iar interpretul savrează din plin momentele de fericire.

Amintim că Martin și Alla – copiii lui Filipp Kirkorov, au mai călătorit împreună cu tatăl lor și în Grecia, SUA, Emiratele Arabe, dar și în alte țări.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: