Interpretul rus Filip Kirkorov (46 ani), care s-a mutat recent cu copiii săi la Moscova, a dezvăluit în sfârșit, secretul legat de mama copiilor săi, Martin și Alla-Victoria. Artistul susține că odraslele sale trăiesc într-o familie completă. Până de curând, Kirkorov a tot încercat să evite întrebările referitoare la mama fiului și fiicei sale. Recent, la un post de televiziune din Rusia, interpretul a dezvăluit secretul asupra vieții sale personale. Kirkorov a spus că fiul și fiica sa trăiesc într-o familie completă, primesc toată grija mamei și știu chiar și cuvântul „mama”, cu toate că numele femeii, care, probabil este numită așa, nu a fost dat public. Cu toate acestea, faptul că Martin și Alla-Victoria s-au născut la o diferență de șase luni, spune că mama copiilor regelui muzicii pop rusești nu poate fi aceeași.

„Nu are sens să arați poza mamei copiilor tăi în fața întregii țări. Aceasta este viata mea, aceasta este viața copiilor mei. Dar copiii mei cresc în dragoste – atât maternă, cât și paternă”, a spus Kirkorov.

De asemenea, cântărețul a precizat că copiii lui sunt foarte maturi pentru vârsta lor – ei pot distinge culorile și unele fructe. Martin – un copil darnic și sincer, este dispus să se împartă cu orice, iar Alla-Victoria crește o adevărată cochetă.

 

În plus, Filip a prezentat publicului o nouă melodie – un cântec de leagăn scris de artistul Vladimir Presnyakov senior. Fericitul tată a recunoscut că Martin și Alla-Victoria l-au apreciat deja și au rămas entuziasmați de el.

Sursa, foto: Woman.ru 

Distribuie articolul: