Fiica vitregă a lui Jason Momoa a făcut senzație la petrecerea organizată de Vanity Fair, după Oscar 2019. Actrița a apărut îmbrăcată în sutien de 18 karate. 

Zoe Kravitz și-a făcut apariția la petrecere într-o ținută neobișnuită, mai mult dezbrăcată, dar care i-a oferit un aer chic acesteia. Actrița s-a remarcat purtând doar sutien și fustă neagră până în pământ cu un croi simplist.

 

Cheia ținutei a fost, desigur, sutienul confecționat din aur de 18 karate, care potrivit dailymail.co.uk, valorează 24 mii de dolari americani. Dat fiind faptul că piesa vestimentară este din aur, aceasta poate fi cu ușurință considerată un accesoriu, mai ales că poartă marca casei de bijuterii Tiffany & Co.

Sutienul semitransparent i-a acoperit frumos bustul, punând în valoare corpul fără pic de cusur al vedetei. Zoe Kravitz a atras privirile curioase atât a femeilor, cât și a bărbaților!

Foto: Google.com

Vezi și: Vedeta care a purtat bijuterii de 23 de milioane la Oscar. Diamantul a fost purtat de Audrey Hepburn (Galerie Foto)

Distribuie articolul: