O vedem mereu în poze frumoase pe pagina ei de facebook şi pare imposibil să nu remarcăm cât de mult îi seamănă mamei. Este şi ea o proaspătă absolventă a liceului şi vrea să devină, la fel ca şi mămica, artistă, doar că nu în lumea muzicii, dar cea a cinematografiei. Valeria Lungu merge pe urmele mamei ei, Victoria Lungu, în a atinge succesul. Valeria Lungu a devenit de ceva vreme remarcată pe la diverse petreceri datorită ţinutei pe care o are, că doar a avut-o de la cine moşteni. Face modelling de la vârsta de 15 ani, pentru că îi place mult să facă poze. Absolventa se poate lăuda nu doar cu un corp frumos, ci şi cu rezultate remarcabile la învăţătură: “Anul acesta Bacul a fost cel mai stresant, dar în final am rezultate frumoase”, a declarant Valeria contactată de PentruEA.

Întrebată dacă vrea să calce pe urmele mamei, absolventa ne-a răspuns: “Eu vreau sa urmez dorinţa mamei de a face Faculatatea de Arte din Bucureşti, specialitatea: actorie si cinematografie. Victoria Lungu este mama mea şi un nume în ţara asta, o susţin în tot”

 

Victoria Lungu este o interpretă de muzică uşoară din Republica Moldova. Până în prezent a colaborat cu mai mulţi compozitori şi textieri: Marian Starcea, Boris Lebediuc, Valentin Danga, Georgeta Voinovcan, Liviu Stirbu, Vitalie Curilkin, Alexandru Cosovan, Ioana Sulac, Ianos Turcanu, Grigorie Vieru, Petre Popa, Traianus, Vsevolod Ciornei.

 

Foto: facebook.com