Duminică seară va avea loc un concurs de frumusețe organizat în premieră la Chișinău. 12 tinere pistruiate și atrăgătoare se vor întrece pentru a câștiga premiul mare – o vacanță de 7 nopți pe unul din litoralurile din Romania. Valeria Lungu – fiica interpretei Victoria Lungu, a fost aleasă și ea în acest concurs! Cine sunt restul participantelor înscrise în competiție, vedeți mai jos.

„Abordăm pistruii cu o nonșalanță plină de sex-appeal! Pe 10 august, ora 20:00, o poți cunoaște pe cea mai frumoasă pistruiată din țară! Se declanșează o competiție crâncenă pentru titlul ”MISS PISTRUI 2014”! Cea mai frumoasă pistruiată va câștiga coronița! Și nu uita – pistruii au devenit cel mai sexy accesoriu!”, spun organizatorii acestui concurs, cu referire la premiera care va avea lor mâine.

Cât despre regulile principale ale competiției, organizatorii spun: „Trebuie să fii frumoasă și, neapărat, extrem de pistruiată!”

La 3 august, pistruiatele au avut prima lor repetiție pentru concursul de duminică. Autoarea proiectului, Victoria Ungureanu, susține că a primit multe aprecieri din partea fetelor. Participantele afirmă că încep să se simtă cu adevărat speciale, pentru că au un eveniment dedicat lor și pistruilor!

La competiția de mâine, frumoasele vor defila în hainele pictate de creatoarea Irina Madan și în tricourile brandului românesc „Urzeală”. În același program, va fi inclus și un show sportiv cu accesorii Kangoo Jumps.

Valeria Lungu, fiica interpretei Victoria Lungu, a decis să-și înreacă și ea puterile în acest concurs de frumusețe. Tânăra este pasionată de modelling și actorie, deci participarea la „Miss Pistrui 2014” va fi o provocare pe care Valeria o va trece cu ușurință.

La casting, Valeria afirma cu încredere: „Am încercat și mi-am dorit să particip la mai multe concursuri de Miss, dar din cauza parametrilor, nu eram acceptată. Iar când am auzit de ”Miss Pistrui” și faptul că unicul criteriu de selecție sunt pistruii, mi-am zis că acum este șansa mea.”

Cine sunt restul participantelor care concurează pentru premiul mare, dar și pentru alte premii mai mici, vedeți mai jos.

Tatiana Moscaliuc:

Marcela Ignatiuc:

Daria Efros:

Eugenia Ceban:

Lidia Munteanu:

Petronela Malcoci:

Sabina Șendrea:

Ana Cojocaru:

Ana Eremia:

Anastasia Bannaia:

Lilia Mura:

Foto: Miss Pistrui 2014