Nu există vreo dimensiune, în Univers, care să nu poată fi depășită de sentmentul uman al iubirii: ne-am convins de acest lucru după lansarea fillmului „Interstelar” și ne mai convingem o dată acum, după lansarea ultimului spot publicitar al companiei Hyundai. „A message to Space” (Un mesaj către Spațiu) este mai mult decât o reclamă. Este un mesaj înscris în Cartea Recordurilor, după ce a fost transmis în Cosmos de către fiica unui astronaut, care a vrut să-și surprindă tatăl aflat la bordul Stației Spațiale Internaționale.

„E greu să transmiți mesaje de iubire în Spațiu”, ar spune cei care nu au oameni apropiați, care n-au mai pășit pe Terra de mult timp. Expresia nu este valabilă, însă, pentru copiii care își lasă părinții să zboare în Spațiu. Ce-i drept, pentru a le transmite un mesaj codificat, dimensiunile inscripției lor trebuie să depășească suprafața unui oraș întreg!

foto: english.manoramaonline.com

foto: english.manoramaonline.com

Stephanie este o fetiță de 13 ani din SUA, al cărei tată este astronaut și muncește, în aceste momente, la bordul Stației Spațiale Internaționale. Pentru că nu și-a mai văzut părintele de mult timp, și-a dorit să-i transmită un mesaj de iubire de pe Terra, cu ajutorul unei inscripții gigant realizate pe nisipul dintr-un deșert. Acest lucru a fost posibil grație cascadoriilor făcute de 11 automobile.

„Mi-e dor de el atunci când pleacă și cred că am putea scrie un mesaj foarte mare, pe care el să îl vadă din spațiu“, spunea fata, atrăgând atenția producătorului de mașini.

foto: youtube.com

foto: youtube.com

„Steph loves you!” (Steph te iubește) – acest mesaj a fost transmis și recepționat în Spațiu, de către tatăl lui Stephanie. Pentru ca fetița să se convingă de faptul că astronautul a citit mesajul, acesta a realizat o înregistrare video pe care a trimis-o la sol. Cadre din această filmare apar și pe durata spotului publicitar.

foto: theverge.com

foto: theverge.com

Proiectul a demarat la 18 ianuarie curent, iar spotul video este folosit în calitate de reclamă pentru compania Hyundai Genesis. Inscripția a devenit automat un record mondial Guinness pentru „cea mai mare imagine creată cu ajutorul căilor de derapare create de anvelopele unei mașini”. Pentru a crea aceste căi, echipa de producție a utilizat 11 mașini marca Hyundai

În ciuda acuzațiilor de marketing care i se aduc, compania sud-coreeană producătoare de automobile va rămâne în istorie cu această declarație de iubire transmisă în Cosmos. În doar 5 zile, spotul video încărcat pe YouTube a adunat aproximativ 4 milioane de vizualizări.

foto: worldwide.hyundai.com

foto: worldwide.hyundai.com

Distribuie articolul: