La circa două luni de la trecerea în neființă a celui care a fost marele actor Robin Williams, fiica acestuia, Zelda, i-a dedicat un tatuaj pe mâna dreaptă. Reprezentând o pasăre Colibri în zbor, pasărea vine să aducă cu sine un omagiu emoționant. Cum arată tatuajul Zeldei, urmăriți mai jos.

La încheietura aceleiași mâini, de altfel, tânăra are tatuată și data nașterii tatălui său: 7.21.51

Amintim că Robin Williams s-a stins la 11 august. Actorul laureat al premiului Oscar s-a sinucis, întrucât a fost găsit într-o spânzurătoare. Robin s-a asfixiat cu o curea montată cu ajutorul unui cuțit de buzunar.

Totul s-ar fi întâmplat după ce soția actorului s-a culcat în jurul orei 22.30, astfel că trupul lui Robin a fost găsit zăcând abia dimineață. Anume Susan Schneider a fost ultima persoană care l-a văzut în viață pe actor.

Imediat după moartea tatălui său, Zelda a postat pe contul său de Twitter un mesaj emoționant cu privire la pierderea pe care a suferit-o.

„Tu – tu singur o să ai stelele aşa cum nu le mai are nimeni. Într-una dintre ele o să trăiesc şi eu. Într-una din ele o să râd. Şi atunci când o să te uiţi la stele, eu o să-ţi zâmbesc din ele. Tu – numai tu – vei avea stelele care pot râde” – Antoine de Saint -Exupery. Te iubesc. Mi-e dor de tine. O să încerc să privesc mereu în sus”, a scris Zelda.

Foto: Captură Instagram, captură Twitter

Distribuie articolul: