Cu siguranță că vă amintiți de actorul Kirill Safonov protagonistul filmului serial „Tatyanin Den”, difuzat acum câțiva ani în spațiul CSI. Actorul nu doar trăiște o căsnicie fericită alături de o cântăreață din Rusia. Kirill are și o fiică mare, de care e nespus de mândru.

Anastasia Safonov- fata de 21 de ani, născută din căsnicia de 10 ani a actorului cu Yelena Safonova, este extrem de pasionată de modeling, iar felul în care arată este cel mai bun argument al faptului.

Atrasă de această lume încă din copilărie, Anastasia a semnat multiple coabotări cu agenții de top ca Aquarelle Models (Moscova), Wilhelmina (New York), Why Not (Milano), PRM (Londra), Louisa (Germania), Chic (Australia) și Traffic (Barcelona), colaborând cu mai multe concomitent. Tânăra a apărut în trecut pe paginile Cosmopolitan Australia și a devenit model pentru marca Belleza.

Kirill și-a exprimat mândria, în legătură cu succesele fiicei, pe pagina sa de Instagram, acolo unde a declarat cu mândrie:

„Acel sentiment, când copilul tău apare pe paginile MAXIM.COM…”

Zilele trecute, bruneta a devenit cu adevărat protagonista unui articol difuzat de revista menționată. În articol, redactorii se declară absolut impresionați de frumusețea fetei și mai ales de pozele pe care aceasta le împărtășește fanilor virtuali.

Protagonistul filmului „Tatyanin Den” trăiește o căsnicie fericită cu interpreta Aleksandra Savelyeva

Sunday reads📚✨#lv #sunday #goodvibes #recharge #nyc #summer

A post shared by Anastasia Saf (@anastasiasaf) on

https://www.instagram.com/p/BF6K96nttMQ/?taken-by=anastasiasaf

Foto: Instagram,

Distribuie articolul: