Jurații concursului ucrainean de talente „Golos. Deti” au rămas frapați atunci când și-au dat seama că în timpul preselecției, în fața lor a ieșit însăși fiica premierului ucrainean Arseni Yatsenyuk, scrie vikna.if.ua. Micuța Sofia are 11 ani și este pasionată de muzică deja de mai mulți ani. Este o fetiță lipsită de complexe și nu intenționează să-și ascundă talentul din cauza faptului că e fiică de politician. 

Atunci când Sofia Yatsenyuk a ieșit pe scenă pentru a intepreta un hit rusesc care i se potrivea mai puțin vârstei sale, jurații au rămas blocați.

„- Tatăl tău se numește Arseni?” A întrebat în glumă, unul dintre jurați.

„- Arseni”, a declamat Sofia, fără a trăda pe față nicio emoție.

„- Cred eu că nu e chiar acel Arseni!”, a mai exclamat juratul, încă o dată, referindu-se la premierul ucrainean. 

„- E acela”, a adăugat fiica politicianului, încă o dată. 

Potrivit spectatorilor care asistau la show, fetița a demonstrat că posedă o voce de excepție, cu toate că jurații au fost reci la evoluția sa. 

Despre talentul micuței Sofia se știe deja de mai mult timp. Fetița politicianului ucrainean a evoluat și pe scena Euromaidanului. Sofia este solicitată să cânte, de altfel, și la serbările școlare.

Deși împlinește abia11 ani, Sofia Yatsenyuk se laudă deja cu un cont de Instagram pe care postează fotografii cu regularitate. Imediat după participarea la show, Sofia a postat pe acest cont personal o fotografie în care își arăta noua culoare a părului. Mica vedetă a distribuit pe internet o poză care o afișează cu părul roșcat. 

Premierul ucrainean are încă o fiică pe nume Kristina, care împlinește 16 ani în 2015. Politicianul a ieșit, împreună cu fiicele sale pe scena Euromaidanului și în seara Revelionului.

Foto: tochka.net, Instagram

Distribuie articolul: