Mariana Șura petrece o Duminică frumoasă în compania celei mai scumpe ființe, micuța Evelina. Acum că a împlinit mai mult de un anișor, putem observa cu ochiul liber că fetița moștenește tot mai multe calități de la mămica sa.

De când a devenit mamă, intepreta Mariana Șura petrece tot timpul său liber alături de fiica Evelina. În această Duminică frumoasă, vedeta a postat o fotografie cu fiica sa, așezată în scrânciob.

„Ducleața mamei – Evelina”, astfel a descris Mariana fotografia cu micuța, care privește uimit și se pare că încă nu s-a obișnuit să pozeze.

Mariana a întitulat cum nu se poate mai potrivit fotografia, întrucât micuța Evelina într-adevăr este foarte dulce.

Evelina

Foto: Facebook.com/Marian.Sura

 

Anterior, Mariana Șura a declarat pentru Revista noastră că Evelina este o fetiță tare isteață, foarte deșteaptă și șmecheră.

Atunci când Evelina abia a venit pe lume, Mariana a mărturisit într-un interviu pentru Ea.md că micuța atât cu ea, cât și cu soțul ei: „Fizic, eu zic că are trăsături și de la mine, și de la soț. Năsucul e al bunicuței Tamara. Culoarea ochilor Evelinei e albastru-cenușiu…ca și a soțului și sper să rămână așa. De fapt, asta mi-am dorit să am: o fată cu ochii albaștri!”

Citește și Trucuri de slăbit marca Mariana Șura: „Lumea vrea să vadă un artist plăcut ochiului, nu un boț de slănină”

Distribuie articolul: