Colaborările membrilor familiei Trump cu publicațiile străine capătă o tentă oarecum diplomatică. După apariția Primei Doamne a SUA pe coperta unei reviste mexicane, fiica mai mare a președintelui american apare pe coperta unei reviste rusești.

Melania Trump: prima apariție pe coperta unei reviste, în calitate de Primă Doamnă a SUA

Fiica de 35 de ani a președintelui Donald Trump devine eroina lunii februarie pentru revista rusească HELLO!, apărută în vânzare din 30 ianuarie.

„Soțul Ivankăi, nepotul unui partizan belarus, este pregătit să îl ajute pe Donald în politică, iar însăși Ivanka deja a renunțat la afacerea sa, pentru a practica activități publice. Presa titrează că Ivanka va îndeplini, practic, rolul Primei Doamne, în locul Melaniei Trump, însăși Ivanka eschivându-se cumva de la asta. Cine este deci ea, Ivanka și ce să așteptăm de la ea? Aceste întrebări i le-am pus în noua noastră investigație, arătând detalii din biografia eroinei” – spun redactorii, despre colaborarea cu Ivanka Trump, pe care au considerat-o de interes pentru cititorii din Rusia.

cover27012017-inside

Cu adevărat, fiica mai mare a președintelui, care e, în paralel, autoare și fashion model, are lansate mai multe magazine de vânzare cu amănuntul. Pe lângă asta, tânăra femeie de afaceri îndeplinește funcția de Executive Vice President în Dezvoltare și Achiziții, la afacerea tatălui său –  Trump Organization.

Ivanka deține și propria linie de articole de modă (haine, genți, pantofi și accesorii).

Blair House, DC #latergram

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Foto: ru.hellomagazine.com

Distribuie articolul: