Bobbi Kristina Brown, fiica regretatei Whitney Houston a fost găsită cu fața în jos într-o cadă cu apă, sâmbătă dimineață. Soțul ei, Nick Gordon (cel care a găsit-o), i-a acordat primul ajutor medical, în timp ce aștepta poliția și ambulanța. În prezent starea Kristinei este stabilă, dar se află într-o comă medicală indusă din cauza unei inflamații pe creier.

Bobbi Kristina a suferut o „scăderea a funcției cerebrale” și se află într-o comă medicală indusă după ce a fost găsită cu fața în jos într-o cadă de baie. Familia fetei spune că starea ei nu arată prea bine, având în vedere că până nu demult a avut și un comportament inadecvat la un eveniment din familie. „Acest lucru se trage încă din luna lui februarie a anului 2012, de când Whitney, mama Kristinei s-a înecat accidental într-o cadă cu apă”, declară tatăl fetei, Bobby Brown.

Bobbi Kristina în vârstă de 21 de ani se află și astăzi în comă. Rudele anunță că funcția creierului fetei s-a diminuat în mod semnificativ în urma acestui „accident” care s-a produs în circumstanțe încă neidentificate. 

La o emisiune TV, o rudă a declarat că este o simplă coincidență faptul că Bobbi a fost găsită în circumstanțe similare cu cele în care acum trei ani Whitney Houston a fost găsită decedată. 

Brown Bobby, tatăl lui Bobbi, împreună cu prietenul de familie Tyler Perry sunt în prezent alături de ea și se roagă zi și noapte pentru recuperarea ei.

„Solicităm confidențialitate în această situație. Vă rugăm sa aveți respect pentru familia noastră și pentru fiica mea, ar fi bine să-i oferiți toată dragostea de care sunteți capabili pentru că de asta are nevoie ea acum”, a spus Bobby Brown într-o declarație.

Soțul ei, Nick Gordon, cel care a găsit-o inconștientă într-o cadă cu apă, în casa lor (casă în care au trăit și Houston) din Roswell, Georgia și fără a sta mult pe gânduri i-a acordat primul ajutor de resuscitare, până a venit ambulanța care a transportat-o la North Fulton Hospital.

Este încă neclar ce s-a întâmplat cu tânăra femeie, dar cert este că urme de stupefiante nu s-au depistat nici în baie, nici în sângele victimei, cel puțin așa declară poliția care început să investigheze cazul. „Evident, că știm cu toții că mama ei a murit în circumstanțe asemănătoare, dar aceasta nu ne spune încă nimic”, a spus Lisa Olanda, ofițer al Departamentului Poliției din Roswell.

La o conferință de presă în după-amiaza sâmbetei cu pricina, Holland (asistentul de presă al familiei) a declarat „ea este încă în viață și respiră. Altceva, nu știu despre starea ei.”

Cu toate acestea, poliția a mai adăugat în ancheta de investigare și o declarație de-a tinerei, care  fost scrisă pe o rețea de socializarela la aniversarea sa din 26 ianuarie: „dor de tine mami, atat de mult … te iubesc tot mai mult în fiecare secundă!”


Mama ei, Whitney Houston a murit pe 11 februarie 2012 cu doar câteva ore înainte de a fi premiată la Grammy Awards.

Sursa/foto: dailymail.co.uk

Distribuie articolul: