Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston și a interpretului Bobbie Brown, a murit ieri într-un spital din Gerogia, SUA.

Moartea a survenit după o lungă perioadă de recuperare eșuată. Bobbi Kristina Browna fost găsită în stare inconștientă în cada plină cu apă, în casa sa din Roswell, Georgia, SUA.

Imediat după ce a fost descoperită în casa ei pe data de 31 ianuarie 2015, Bobbi Kristina a fost transportată  de urgență la spital , unde i s-a indus coma. Oamenii dragi au stat alături de ea non-stop timp de jumătate de an, timp în care starea fetei se înrăutățea treptat, astfel, familia și prietenii au avut ocazia să-și ia rămas bun de la Bobbi Kristina.

Foto: mirror.co.uk

Foto: mirror.co.uk

Pe cazul decesului se va intenta o cauză penală, fiind considerat caz de omor. Menționăm că Bobbi Kristina a fost găsită cu vânătăi pe față și corp, buzele umflate și dinți lipsă. Suspectul principal este fratele adoptiv al fetei, Nick Gordon, relația amoroasă cu care a fost confirmată la o lună după decesul lui Whitney Houston.

Foto: lovebscott.com

Foto: lovebscott.com

Nick Gordon, căruia i s-a interzis să-și viziteze iubita, este distrus de vestea decesului acesteia și are un comportament cu porniri suicidale.

Moartea lui Bobbi Krtistina Brown vine la 3 ani după moartea mamei sale, Whitney Houston, care a avut loc în circumstanțe similare.

Bobbi Kristina Brown este fiica lui Whitney Houston și Bobbie brown, născută pe 4 martie, 1993. Despre nașterea fiicei sale, interpreta Whitney Houston spunea că este cel mai frumos lucru ce i s-ar fi putut întâmpla, este apogeul carierei sale, cel mai bun lucru pe care l-ar fi făcut vreodată.

Whitney și Bobbi Kristina au înregistrat câteva piese împreună.

SURSA