Inga (25 de ani) și alesul său Nori Vergheze (26 ani) au avut o nuntă ca în povești în Maroc, la care au venit 100 de oaspeți. Artistul Valerii Meladze a insistat că această nuntă să aibă loc, și anume cu mare fast, în stil georgian. Ideea e că mirii și-au jurat iubire veșnică în fața ofițerului stării civile încă în ianuarie.

Cei doi s-au cunoscut acum 10 ani, în timp ce își făceau studiile la Cambridge. La oficierea căsătoriei au participat câțiva prieteni de-ai cuplului.

capture-20171009-080922

Valerii Meladze nu a putut fi prezent atunci așa că a insistat că tinerii să celebreze fericitul eveniment încă o dată, dar într-un cerc larg de prieteni și rude. Nunta a avut loc la un hotel de cinci stele din Marrakech, unde familia și prietenii au petrecut câteva zile. Vă dați seama că nunta nu a trecut fără prestația impecabilă a artistului, care a interpretat live cele mai tari piese din repertoriul său. La eveniment a fost prezentă și Irina, prima soție a interpretului, iar domnișoare de onoare au fost surorile miresei – Sofico în vârstă de 18 ani și Arina de 15 ani, scrie elle.ru.

👼👼👼 #ИнгаМеладзе #ВалерийМеладзе #VERGLADZE

Публикация от V A L E R I Y M E L A D Z E (@vvmmeladze)

Distribuie articolul: