A împlinit abia un an, dar deja este învățată cu haine de marcă, plimbări cu automobile scumpe, ședințe foto pline de glamour și călătorii în Republica Dominicană. Vobim despre Alisa - fetița de un an a rapperului rus Timati și a modelului Alyona Shishkova. În ce ținute apare fetița pe conturile de Instagram ale părinților, dar și al bunicii de pe linia tatălui, vedeți mai jos.

În această fotografie, micuța Alisa apare îmbrăcată într-o salopetă denim, semnată Dolce & Gabbana. Fotografia a fost realizată și publicată pe internet de către bunica acesteia, Simona Yunusova.

foto: Instagram

foto: Instagram

Despre stilul care i se educă Alisei de mică, am aflat char după prima ședință foto a micuței, dcând părinții fetei au acordat un interviu acordat pentru Super.ru. În cadrul ședinței foto, fetița a schimbat câteva ținute, printre care și o rochie neagră, vaporoasă, care contrasta enorm cu părul său blond.  

foto: Lena Manakay

Alisa a împlinit un an exact în luna martie, iar despre acest lucru, nici părinții fetei n-au uitat să amintească pe Instagram, distribuind și un șir întreg de fotografii. Cu ocazia aniversării, Alisa a fost îmbrăcară festiv, într-o rochiță albă, iar pe cap i s-a prins o bentiță cu floare imensă și albă la fel ca părul ei și al mamei sale.

foto: Instagram

foto: Instagram

Pentru ca să-și promoveze brandul personal (Black Star), Timati a realizat pentru Alisa și un tricou personalizat, de culoare neagră.

foto: Instagram

foto: Instagram

Micuța demonstrează, de altfel, și un interes sporit și față de mașini…

foto: Instagram

foto: Instagram

foto: Instagram

foto: Instagram

Distribuie articolul: