Cântăreața Jasmin, în vârstă de 40 de ani, este mama a trei copii. Artista are un fiu, cel mai mare, de la prima căsătorie, Mikhail, fiica Margarita și mezinul Miron de la al doilea soț - omul de afaceri moldovean, Ilan Shor. Primarul de Orhei are probleme serioase cu legea: el a fost acuzat că a furat sute de milioane de dolari de la trei bănci din țară și a fost condamnat la șapte ani jumate de închisoare. În prezent, soțul artistei este liber, dar nu pleacă din Moldova.

Jasmin este nevoită acum să se împartă între două țări. Noul an însă cântăreața l-a întâlnit alături de soțul ei. Artista crede că totul se va rezolva și Shor se va justifica, cu siguranță.

Acum, în familia-vedetă e sărbătoare, o adăvărată fericire – fiica lui Ilan și Jasmin – a împlinit șase ani. Pe Instagram, fericita mamă a publicat o fotografie cu fetița de ziua ei de naștere, într-o rochie de culoare roz, cu un minunat buchet de flori în mâini. „Micuța mea domnișoară are astăzi șase ani, nici nu îmi vine a crede!”, a descris Jasmin postarea.

Моей маленькой леди сегодня 6, даже не верится 😃 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎁🎁🎁🎁🎁 #Маргаритка #Дочка #Деньрождения

Публикация от Жасмин / Jasmin (@jasmin)

Ulterior, Jasmin a împărtășit o fotografie de familie cu abonații ei, în care apare împreună cu soțul și fiica lor. Starul a mărturisit că ea și Ilan încă nu înțeleg cu cine dintre ei seamănă mai mult Margarita. „Dilema veșnică a familiei noastre și, personal, a Margaritei. Ea întotdeauna și tuturor le spune că seamănă cu mama ei, totuși, când suntem toți trei, eu, ea și tatăl său, mulți se îndoiesc de cele spuse de micuță”, a mai notat artista.

Citește și: Jasmin face sport la Chișinău. Iată unde a mers pentru o doză bună de mișcare (Foto)

Într-o altă postare, Jasmin a scris iarăși ce familie armonioasă are și i-a urat fiicei sale din nou La Mulți Ani!