Scout Willis, fiica de 22 de ani a actorilor Bruce Willis și Demi Moore, a decis să meargă topless prin New York, în semn de protest față de politica editorială a unui portal web. Despre ce site este vorba, dar și ce anume a nemulțumit-o pe tânără, aflăm din presa de peste ocean.

Amintind, într-un fel, stilul activistelor de la Femen, tânăra Scout Willis s-a dezbrăcat până la brâu și a mers în asemenea ”ținută” printr-o piață New York, în semn de protest față de politica editorială a site-ului Instagram.

Conform acesteia, pe Instagram este interzisă postarea de poze care ilustrează nudism, chiar și în cazul în care fotografiile promovează solidaritatea cu femeile bolnave de cancer la sân.

Pe Scout a deranjat-o cel mai mult faptul că unele poze nud, postate pe contul său, au fost blocate de administratori.

Folosindu-se de hashtag-ul #FreeTheNipple, aceasta a atras atenţia că în New York ai voie să mergi în acest mod însă pe Instagram e interzisă postarea de fotografii de acest gen, informează Daily Mail.

„Dacă nu îţi place ceea ce vezi, pur şi simplu, nu mă mai urmări pe această reţea. Confortul corpului meu nu ar trebui să fie dictat de modul în care mă percep alţii. Cu toate acestea, nu vreau să forţez pe nimeni să acepte acest punct de vedere“, a scris Scout pe contul său de Twitter.

Potrivit Adevărul, protestul tinerei vine la doar câteva săptămâni după ce Instagram a închis contul unei mame din Canada, care a postat câteva poze în timp ce îşi alăpta copilul. Reprezentaţii reţelei au spus că imaginile cu alăptarea sunt permise, însă „acele poze în care un sân este complex expus, iar copilul nu este implicat în mod activ“ sunt împotriva regulilor.

Foto: pagesix.com, movies.ndtv.com, dailymail.co.uk

Distribuie articolul: