Surcica nu sare departe de trunchi! Asta o demonstrează Jasmin, în cele mai frecvente postări pe care le face pe contul său de Instagram. Fetița de 3 ani a acesteia, pe nume Margarita, demonstrează un adevărat talent artistic. Pe lângă faptul că adoră să cânte piesele mamei sale, Margarita participă la cercuri de balet pentru copii.

Anul trecut, am admirat cu toții premiera artistică a Margaritei Shor la premiera turneului „O altă eu”, acolo unde a cântat în premieră pe scenă, alături de mama sa. Despre talentul muzical al fiicei, Jasmin a mărturisit de nenumărate ori, declarând că Margarita nu o lasă să plece de una singură la repetiții și nici măcar în studio-ul improvizat acasă.

foto: 7 Days

Pentru a o pregăti pe Margarita de balet, Jasmin a înscris-o și la lecții de înot. Cel puțin asta demonstrează fotografiile publicate de Sara Shor pe contul său de Instagram încă din luna ianuarie.

foto: Instagram

foto: Instagram

Primele vizite ale Margaritei la cercul de balet au avut loc prin luna februarie. Pentru aceasta, cântăreața i-a comandat și un costum special. Din spusele mamei, fetița este instruită individual de către un pedagog.

foto: Instagram

foto: Instagram

Jasmin a mai trădat faptul că Margarita învață de la o vârstă fragedă să se iubească pe sine și „să nu lase această responsabilitate pe umerii altcuiva”.

foto: Instagram

foto: Instagram

Ieri, cântăreața a distribuit pe Internet un film cu Margarita surprinsă în timp ce dansează, din descrierea căreia am aflat că fetița a învățat să improvizeze diferite tipuri de dans de la bunicul său.

foto: Instagram

foto: Instagram

Distribuie articolul: