Jurnalista Lorena Bogza nu încetează să își minuneze prietenii virtuali cu năzdrăvăniile, dar și succesele fiicei sale de doar 2 ani, pe nume Daria. La nici 3 ani împliniți, micuța i-a recitat moșului toată poezia „Somnoroase Păsărele”, iar mămica Dariei spune că fetița mai cunoaște multe încă.

„Slavă Domnului, suntem teferi cu toții! În astfel de situații e bine să ne gândim mai mult la ce și cum facem. Mai ales că se termină și anul, și nu ar strică un bilanț, din care să învățam și să schimbăm ceea ce trebuie schimbat în acțiunile și atitudinea noastră.

Acum un an: Lorena Bogza: „Dăriuța a descoperit că zăpada se topește” (Video)

Că să nu pâră prea moralizator ceea ce am scris, încerc să va descrețesc un pic frunțile. Pe 25 decembrie la noi a venit Moș Crăciun. Pentru fiecare poezie, Dăriuța a primit un cadouaș. Când și-a dat ea seama că Moșul o răsplătește cu câte o jucărie, nu o mai puteam opri din spus poezii”, a povestit pe o rețea de socializare jurnalista.

Micuța Daria este foarte expresivă și pricepută, iar demonstrația vine chiar din poezia pe care micuța a recitat-o fără nicio scăpare. Îi dorim Dariei să crească mare și sănătoase, spre bucuria părinților și a buneilor!

lorena-si-familia

Video: facebook.com/Lorena.Bogza

Vezi și: Lorena Bogza și Iurie Nastas celebrează 2 ani de când și-au unit destinele