Acum câteva zile, interpreta Jasmin a organizat un concert solo pe scena Palatului Kremlinului. Concertul, denumit „Другая Я” (O altă Eu) a reprezentat un adevărat show marcat de decor, efecte speciale și oaspeți dintre cei mai aleși. Pe scena Palatului a apărut, însă, și Margarita – fetița de doi ani a cuplului Shor, care a „debutat” în muzică, interpretând o piesă alături de mama. 

Pe scena Palatului Kremlinului, alături de interpreta Jasmin, au ieșit o serie întreagă de celebrități, printre care: Iosif Kobzon, Filipp Kirkorov, Nikolai Baskov,  Aleksandr Buinov și trupa moldovenească „Zdob și Zdub”.

Pe durata concertului, Jasmin a schimbat mai multe ținute create de către designerul rus Valentin Yudashkin, care, de altfel, a cântat și el pe scenă, alături de Jasmin. 

Premiera care a încântat sala, însă, a fost cea legată de micuța Margarita. Fetița de doi ani a cuplului Shor a apărut pe scenă într-o rochie albă și a cântat alături de mama.

„Am pregătit acest concert minuțios și de foarte mult timp, astfel că am reușit să selectpm cele mai bune idei, printre care tehnologiile speciale 3, lumini de calitate înaltă ș.a. Multe din piesele mele vechi vor au putut fi ascultate într-un format absolut nou. A fost o feerie întreagă de surprize, premiere și transformări. În „Другая Я” am investit toată ingeniozitatea noastră. A fost ca un copil al unui colectiv profesionist”, a declarat Jasmin, pentru 7Days. 

Faptul că Jasmin a slăbit peste 20 de kilograme s-a lăsat suficient de observat…

Foto: 7Days, rusradio.ru

Distribuie articolul: