Mândria actriței americane Reese Witherspoon nu avea margini acum 3 zile, când vedeta anunța ziua de naștere a fiicei ei - Ava Elizabeth Phillippe. Adolescenta a împlinit 17 ani - vârstă la care pare a fi o sosie a mamei ei, în tinerețe.

Reese s-a arătat de-a dreptul topită zilele trecute, atunci când împărtășea pe Instagram o fotografie cu Ava și un mesaj special adresat ei:

„Nu-mi vine să cred că copilul meu împlinește 17 ani. Te iubesc, Ava. Inima ta iubitoare și spiritul tău nu încetează să mă uimească. Sunt atât de norocoasă că Universul mi-a dat șansa să devin mama ta!”, se arată în mesaj.

Can’t believe my baby is 17 today! I love you, @avaphillippe ❤️ Your gorgeous heart and loving spirit never cease to amaze me! I’m so lucky the universe let me be your mother. 😘 #HBD #17DancingQueen

A photo posted by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Ava este cu adevărat o copie a mamei ei, iar despre asta vorbește și o altă poză a actriței, care o afișează deja pe ea, la aceeași vârstă – de 17 ani.

#TBT Always rockin’ the cowboy boots 😉 … #TheManInTheMoon premiere #1991

A photo posted by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Actrița hollywoodiană este extrem de atașată de fiica ei. Ava este și ea prezentă pe Instagram, având un cont urmărit de 220 de mii de internauți. Adolescenta este pasionată de schimbări de hairstyle, modeling, buldogi, desen și fotografie.

🌧🌸

A photo posted by Ava Phillippe (@avaphillippe) on

when @zoetowner offers to take your picture, you can’t say no…even if your hair dye is…

A photo posted by Ava Phillippe (@avaphillippe) on

summer

A photo posted by Ava Phillippe (@avaphillippe) on

Foto: Instagram