Nu mai este un secret că regretatul politician rus Boris Nemtsov, care s-a stins la 27 februarie 2015 la Moskova, a lăsat în urma sa 4 copii. Unul dintre aceștia este Dina Nemtsova - fiica de 13 ani a politicianului, născută din relația cu Ekaterina Odintsova. Presa rusă scrie despre faptul că Dina a devenit model pentru un brand vestimentar autohton.

Fiica de 13 ani a politicianului a debutat în calitate de model la primele ședințe foto pentru fashion-brandul Yulia Prohorova Beloe Zoloto, conform ultimelor portări ale mărcii, pe Instagram. Tot acolo, au fost publicate și primele dovezi foto ale acestei colaborări.

„Minunata Dina Nemtsova, această tânără lady cu priviri serioase, a participat la ședința foto exclusivă pentru Family Look Yulia Prokhorova Beloe Zoloto” – așa este semnată una din postări.

foto: Instagram

foto: Instagram

Mama fetei, Ekaterina Odintsova, este jurnalistă și deținătoarea unei  agenții de PR. Aceasta a participat împreună cu fiica sa, în cadrul ședinței foto menționate mai sus.

„Aceasta e ședința foto de debut a fiicei mele, Dina. Lucrăm de mult timp cu designerul Yulia Prohorova, așa că îi sunt foarte recunoscătoare pentru această ședință foto. Acum, încerc să o ajut pe fiica mea să-și revină și să creadă în propriile forțe și în oameni, dar și proiecte pozitive precum este acesta”, comunică jurnalista, pe internet.

foto: Instagram

Potrivit conturilor virtuale ale adolescentei, Dina este pasonată de poezie, cână la chitară și este fană „30 Seconds to Mars”.

foto: Instagram

foto: Instagram

Amintim că Nemtsov a salutat inițial numirea lui Putin, pentru a deveni ulterior un opozant important al președintelui. A fost un critic al intervenției Rusiei în Ucraina și al anexării Crimeii. Nemtsov a fost asasinat pe 27 februarie 2015, la o mică distanță de Kremlin, în timp ce făcea pregătiri pentru un marș anti-guvernamental.

foto: Instagram

foto: Instagram

Distribuie articolul: