Vera Brezhneva are mare motiv de mândrie. Fiica cea mare a interpretei a pășit pe urmele de celebritate ale mamei și a acceptat să se fotografieze pentru revista ucraineană de modă VOGUE. Adolescenta de doar 14 ani declară că se simte excelent în acest rol.

Din ultimele fotografii pe care adolescenta le-a distribuit pe rețelele de socializare, înțelegem că Sonia Kiperman s-a fotografiat pentru revista VOGUE Ukraine, deci va apărea foarte curând pe paginile publicației.

 foto: VK

foto: VK

Tot ieri, mica vedetă a postat pe internet și câteva fotografii din timpul unei alte ședințe foto, realizate pentru ohmylook.ua – o garderobă online prin care ucrainencele pot arenda rochii pentru orice ocazie. Deși pare matură, Sonia are doar 14 ani.

foto: VK

foto: VK

Soniei i-a plăcut mult să lucreze cu această echipă de fete, așa că le-a adresat mulțumiri pe internet.

foto: VK

foto: VK

 

Într-un interviu recent, Vera Brezhneva declara: „Necătând la faptul că fiica mea mai mare împlinește abia 14 ani, ea poartă un număr mai mare, la pantofi, decât mine, așa că pantofii mei o strâng. E absolut uimitor atunci când înțelegi că ți-au crescut copiii. Atunci când îi vezi în fiecare zi, nici măcar nu observi schimbările prin care trec.”

Amintim că Sonia s-a născut la 30 martie 2001, iar tatăl său este Vitali Voichenko. Pentru că se află în relații bune cu tatăl surorii sale vitrege, Sara (născută în 2009, din relația Verei cu Mihail Kiperman), Sonia poartă numele.

Distribuie articolul: