Are două fiice, iar cea mai mare vrea s-o ajungă din urmă! Vera Brejneva nu încetează să se minuneze de fiicele ei, Sonia și Sara, care provin din căsnicii diferite, dar care locuiesc cu ea, în mare parte. În ultimele fotografii postate pe internet de Brejneva, vedeta arată cât de mult a crescut Sonia – fiica cea mare, de 13 de ani, a acesteia.

Vera Brejneva are două fiice de la doi soți diferiți. Sonia, fiica cea mare a interpretei, s-a născut la 30 martie 2000, iar tatăl acesteia este Vitalii Voychenko – om politic din Ucraina. Cu el, Vera Brejneva a fost căsătorită doar câțiva ani.

Sonia este adolescentă, însă din ultimele fotografii publicate pe internet, afișează un exterior la fel de dezvoltat ca al mamei sale.

   

Cîțiva ani în urmă, Vera Brejneva acuza un comportament nedemn din partea Soniei.

Există momente în care Sonia aruncă în afară tot ce-i clocotește pe interior, fără să-i fie frică. Uneori mă rețin să nu-i spun cuvinte de care mi-ar părea rău mai târziu. Mă străduiesc să nu strig, să fac stânga-mprejur și să plec în odaia mea. Numai acolo, în spatele ușii închise, îmi dau frâu liber lacrimilor. Înainte, Sonia era atât de ascultătoare și găseam limbă comună atât de ușor!”, spunea Brejneva, recent.

Interpreta a mărturisit că deseori, e nevoită să intervină în postările de Instagram ale fiicei sale mai mari. Sonia deseori postează fotografii în care vrea să arate că se simte deja matură și nu o adolescentă de 13 ani.

Acum, Brejneva se mândrește cu rezultatele fiicei sale, care, deși a învățat pianul doar timp de un an, posedă binișor acest instrument muzical. 

În noiembrie 2006, Vera Brejneva s-a căsătorit cu omul de afaceri ucrainean Mihail Kiperaman, căruia i-a născut, o lună mai târziu, o fetiță pe nume Sara. Nici această căsnicie n-a durat mai mult de 6 ani, astfel că în 2012, Vera anunța din nou despre divorț.

Mezina Verei Brejneva a împlinit 5 ani acum câteva săptămâni și este deseori luată, împreună cu sora sa, în călătorii prin Europa de către tatăl său biologic.

Fiicele Verei Brejneva s-au filmat, recent, în videoclipul recent al piesei interpretate de mama lor – „Devochka Moya” (Fetița mea).

Foto: livestory.com.ua, Instagram

Distribuie articolul: