Barack Obama are încă un motiv de mândrie. Fiica cea mare a acestuia, pe nume Malia, se descurcă perfect la volanul unei mașini și conduce fără nicio frică în preajma reședinței prezidențiale. Cine a învățat-o pe adolescenta de 16 ani să conducă atât de bine, aflați mai jos.

foto: Susan Walsh/AP

foto: Susan Walsh/AP

Soția președintelui american a declarat, la o misiune TV marca CNN, că Malia Ann Obama a învățat să conducă automobilul grație ajutorului oferit de colaboratorii serviciilor speciale. „Șofatul îi oferă Maliei sentimentul de normalitate, pentru că toți prietenii au permis de conducere. Copiii mei trebuie să învețe să trăiască într-o lume ca și ceilalți copii”, a declarat Michelle.

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a mai declarat că uneori, Malia conduce automobilul în jurul Casei Albe, iar alături de ea, în automobil, nu stă tatăl și nici un instructor auto special, ci chiar colaboratorii serviciilor secrete.

Michelle nu este contra ca fiica cea mare a sa să fie asistată de acești oameni, pentru că vrea ca Malia și Sacha să crească în condiții normale, la fel ca alți copii obișnuiți din SUA.

foto: popsugar.com

foto: popsugar.com

Spre deosebire de Malia, soția președintelui american nu are permisiunea să urce la volan și asta, pentru că n-a mai condus deja de 7-8 ani și a uitat multe reguli de circulație. Astfel, când Malia și-ar fi întrebat mama despre cum să parcheze mașina într-un loc public, Michelle n-ar fi știut cum să răspundă la această întrebare.

Michelle este soția lui Barack Obama din 1992. Cuplul educă două fiice: Malia (16 ani) și Natasha Sasha (14 ani). Ambele fete sunt amatoare de dansuri și fac sport și lecții de muzică. Malia mai este pasionată și de fotbal, în timp ce Natasha Sasha preferă gimnastica. Fetele sunt înmatriculate la studii în cadrul școlii private Sidwell Friends School din Washington, acolo unde anterior, au studiat și copiii președinților Bill Clinton, Richard Nixon și chiar Theodore Roosevelt, Jr..

foto: businessinsider.com

foto: businessinsider.com

În ciuda faptului că sunt fiice de președinte, Malia și Sacha sunt învățate, de către părinții lor, să se descurce și cu viața americanilor obișnuiți. Într-un interviu acordat pentru revista americană Parade, soții au declarat că vor să le facă pe fete să simtă viața comunp și asta, pentru că ei înșiși au muncit foarte mult în adolescență.

Distribuie articolul: