Nu este o noutate că fiica actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt,  Shiloh Nouvel Jolie-Pitt avea preferințe cu înclinații băiețești în materie de vestimantație, dar și a felului cum arată. Se pare că nu mai există niciun dubiu că își dorește să devină băiat, iar recent a mai făcut un pas spre realizarea acestei dorințe.

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, în vârstă de 13 ani, este fiica biologică mai mare a actorilor de la Hollywood, Brad Pitt și Angelina Jolie. În fiecare an, Shiloh arată din ce în ce mai mult ca un băiat, preferând îmbrăcămintea pentru băieți și purtând o tunsoare scurtă. Iată că schimbările nu se încheie aici. Conform celor de la News.am, Shiloh și-a schimbat numele, iar acum numele ei oficial este John.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt)

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

😁 #shilohjoliepitt

Публикация от Shiloh Jolie Pitt (@shiloh.jolie.pitt)

O sursă apropiată Angelinei a spus că actrița mereu îi respectă alegerile lui Shiloh și îi va fi alături ca să o susțină. Prin urmare, atât ea, cât și fostul ei soț, Brad Pitt, au căzut de acord atunci când Shiloh și-a dorit, oficial, un nume de băiat. Mai devreme ex-cuplul Jolie-Pitt au menționat că le este frică să intervină cu interdicții pentru Shiloh, așa cum acestea ar putea fi interpretate drept jigniri de copil, mai ales în situația în care Shiloh se autoidentifică cu un băiat.

Dacă Shiloh (John) va dori să aibă o operație de schimbare de sex, aceasta va trebui să aștepte până când împlinește majoratul. Există însă zvonuri conform cărora, Shiloh deja a început să ia medicamente hormonale, necesare pentru a pregăti organismul pentru o astfel de operație.

Sursa: Glamour.ru