Pe data de 15 decembrie, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 12 ani. Părinții fetei au ezitat ani de-a rândul să posteze imagini cu ea, incercând să evite cât de mult au putut să o ferească de ochii publicului.

Prezentatoarea tv și-a dorit ca Violeta să se dezvolte frumos și armonios fără toată presiunea la care ea singură a fost supusă mereu, de când a devenit celebră. Iată de ce, de-a lungul annilor, aceasta a distribuit rareori imagini cu fiica sa, iar dacă a făcut-o, de cele mai multe ori i-a „ascuns” fața.

Uite că de ziua fetiței sale, Andreea Marin a făcut o excepție și a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de ea. „12 ani de iubire necondiționată… La mulți ani, Violeta mea! ❤”, este mesajul de felicitare care a însoțit imaginea.

Prietenii de familie, colegii de breaslă și internauții s-au grăbit să o felicite pe adolescentă și să-i ureze „La mulți ani!”.

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a dezvăluit Andreea Marin în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la Pro TV.

Foto: Instagram

Citește și: Andreea Marin: „Nu ştiu care e mai copil, Violeta sau Adi”. Dezvăluirile Zânei despre relația iubitului și a fiicei sale (Foto)