Ieri, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și-a serbat ziua de naștere. Tânăra a împlinit 21 de ani și a avut parte de surprize din primul minut de după miezul nopţii şi până la ultimul minut al zilei sale de naştere.

Fiica prezentatoarei a fost surprinsă încă din primele minute după miezul nopții, ea a fost felicitată de o gașcă de prieteni care i-au dăruit tort, buchete de flori și multă dispoziție bună. Printre gașca de prieteni s-a numărat și fostul iubit al omagiați, Mario Fresh, până când nu se știe dacă cei doi formează din nou un cuplu sau au rămas buni prieteni.

Mario Fresh a postat pe Insta Story o fotografie cu Alexia având braţele pline de flori şi cadouri, iar alături textul: “La mulţi ani, unicorn mic şi frumos!”.

Mama Alexiei, jurnalista Andreea Esca, a felicitat-o pe Instagram cu o postare emoționantă: o înregistrare candidă de pe vremea copilăriei Alexiei. „Direct de pe marile ecrane VHS, sărbătorita zilei Alexia Eram. Mereu pe „party mood””, a scris prezentatoarea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Evident că nu a lipsit și o petrecere de zile mari, cu tematica casino, Las Vegas.

Îmbrăcată cu un top argintiu din zale, cu pantaloni albi şi pantofi stiletto de un verde fosforescent, Alexia s-a distrat din plin şi s-a bucurat, ca întotdeauna, alături de prietenii ei, dar nu a lipsit nici mama omagiatei Andreea Esca, care a ținut pasul cu cei tineri până dimineață și a dansat sub biturile celor mai trendy piese.

Foto/Video: Instagram/ Alexia Eram/ Andreea Esca