Veți crede că e ceva legat de scenă, microfon actorie sau muzică – ei bine, nu! Ruxanda, micuța de un an și o lună a cuplului Aliona Triboi și Ghenadie Gîlcă nu mai ține contul sesiunilor foto, e mai frumușică pe zi ce trece, iar părinți sunt încântați de ea. De curând a făcut primii pași și a rostit primul cuvânt. Iată care este acesta!

„Ruxanda e foarte bine, a început să pășească destul de sigur, strigă ‘bravo’, face năzbâtii prin casă și a rostit cuvântul CARTEA… ăsta a fost unul din primele cuvinte clare”, ne-a mărturisit mândră Aliona Triboi. Recent familia a participat și la o ședință foto în trei, putem conchide făsă ezitare – Ruxanda va fi o bună actriță sau fotomodel!

Familia Gâlcă

Ghenadie și Ruxanda Gîlcă

Într-un interviu acordat revistei noastre pe când micuța Ruxanda avea șase luni, Actrița și interpreta Aliona Triboi ne mărturisea: „Ruxanda mă ajută mult să mențin o viață artistică activă, fiind și mămică. Ea este o fetiță destul de cuminte, doarme bine noaptea și este puternică și fizic, și mental. Desigur soțul meu mă ajută mult, încercăm împreună să găsim soluții în orice situație, ca să le reușim pe toate. Mai facem compromisuri, fiecare lasă de la el, atunci când trebuie să reușim peste tot, dar în primul rând cu fetița. Nu ne-am descurca nici fără ajutorul bunicilor, care înseamnă enorm pentru noi, nu apelăm des… dar atunci când o facem, la primul semnal sunt prezente ambele și sunt gata să stea cu nepoțica lor adorabilă”.

Familia Triboi-Gâlcă

Aliona Triboi și Ruxanda

Foto: SergheiBucico.com, Ellene Mocrii

Distribuie articolul: