Pentru carne: Pierul roșu și negru, ienibahar și cuișoare, oregano, cimbru, chimen, turmeric, ceapa, oregano, rozmarin.

Pentru carnea de păsări: cimbru, maghiran, rozmarin, salvie, cimbru, busuioc.

Pentru pește: frunze de dafin, piper alb, ghimbir, ienibahar, ceapa, coriandru, chili, muștar, mărar, cimbru.

Pentru bucatele grill: ardei roșu, ienibahar, cardamom, cimbru, maghiran, nucșoară, chimen, ghimbir, ardei chili.

Pentru carnea de vânat: cimbru, oregano, ienibahar, piper roșu, ienupăr, rozmarin.

Pentru legume coapte: ardei roșu, ghimbir, turmeric, coriandru, muștar, cardamom, chimion, piper negru, ienibahar, nucșoară, cuișoare.

Pentru bucatele din varză: coriandru, fenicul, chimen, semințe de muștar negru.

Pentru bucatele din cartofi: coriandru, turmeric și asafoetida.

Pentru fasole și mazăre: chimen, asafoetida, ghimbir, piper, mentă de lavandă și coriandru.

Pentru sos și marinadă: frunze de dafin, ienupăr (pomușoare adăugate la marinadă atunci când gătiți carne de vânat și pește), ramuri de fenicul cu muguri, flori sau semințe.

Pentru sucuri și compot de fructe: scorțișoară, cuișoare, ghimbir, anason stelat, cardamom.

Pentru pateu: piper alb, scorțișoară, ghimbir, frunze de dafin, cuișoare, scorțișoară, anason stelat, ghimbir, cardamom.

Pentru prodese de patiserie: cuișoare, scorțișoară, anason stelat, ghimbir, cardamom, ienibahar, coaja portocala, anason, seminte de susan, semințe de mac și vanilie.

Lapte fierbinte: scorțișoară, cardamom, șofran.

Distribuie articolul: