Este o cântăreață specială și demonstrează acest lucru prin felul în care cântă și arată. Iată că escapada Anastasiei Ursu în Israel aduce după sine un rezultat impresionant. Miss M a lansat ieri seară o piesă nou-nouță despre diversitatea firii umane, iar clipul pentru aceasta surprinde scene atât de acasă, cât și din Ierusalim.

Piesa și videoclipul au fost lansate ieri seară, în cadrul emisiunii Veranda, iar Anastasia l-a avut aproape pe Yuri Gershman – bărbatul alături de care merge pe scenă și prin viață:

„Piesa se numește „Dope”, semnată de mine muzică și text pentru prima dată. E ca un copil al meu, pentru că și producția de sunet este realizată de mine.

Este o piesă cu  mesaj foarte puternic: fiecare persoană de pe Pământ este specială, deosebită și are dreptul la exprimarea sinelui, indiferent de religie, statutul social și orientarea socială. 

Videoclipul a fost filmat în Israel și Moldova. Regia și producția îi aparține lui Yurie Gershman, el a făcut acest videoclip, înscriind și chitara. Ne înțelegem în viață și în muzică, suntem un cuplu totalmente, de dimineață și până seara. Mi-am dorit mereu să cânt pe aceeași scenă cu un om drag. Părinții mei sunt artiști de circ și au fost mereu un cuplu pe scenă și acasă.

Vopseaua care se varsă peste mine la finalul clipului este un simbol al vorbelor lumii. Astfel s-a întâmplat și cu mine după proiectul televizat din România. Am primit tot felul de mesaje”, a spus Anastasia, despre această creație & colaborare, în cadrul emisiunii.

14199537_583183355194852_7534788398314145808_n

Foto: captură video, Veranda

Distribuie articolul: