„Regulile sunt făcute să fie încălcate. Această afirmație este valabilă și pentru regulile din fashion – „niciodată să nu…” devine „uită despre această regulă”. Ce este interesant în tendințele de modă din prezent este că, pe de o parte, combinarea pantofilor cu geanta este banală, iar, pe de altă parte, să porți aceeași culoare din cap până în picioare este foarte trendy.

Deci, foarte controversate tendințe”, scrie bloggerița Daniela Dermengi pe blogul său pentru femei Ladylike. Să vedem mai jos cum să încalci regulile fashion și să-ți păstrezi titlul de Ladylike.

Albul se poartă doar vara
Uită de această regulă. Poți și chiar este indicat să porți alb în timpul iernii – de la haine până la încălțăminte, geantă și accesorii. Schimbă-ți obiceiul de a purta nuanțe închise în acest anotimp! Eu una am blăniță albă, cizme albe, beretă albă și geantă albă pentru sezonul rece al anului și ador să le combin cu albul ninsorii 🙂

winter-white-outfit-jennifer-lopez

Geanta trebuie asortată cu pantofii
Este considerată o regulă deja expirată și poate chiar banală. Sunt de acord și nu 🙂
Există culori de pantofi, ca cei nude, care pot fi asortați practic la orice culoare de geantă. Pantofii și geanta pot face un contrast puternic, dar puse una lângă alta să facă o combinație trendy. Arată bine împreună pantofii și geanta care sunt „înrudite” cromatic, făcând parte din aceeași paletă de culori.
Pantofii negri, de exemplu, i-aș asorta cel mai bine cu o geantă neagră. Sau cei maro – tot cu o geantă maro i-aș asorta și, eventual, dacă ținuta necesită, și o curea de aceeași culoare. Eu zic că în ținutele elegante nu este loc de contraste, ci de combinații perfecte între pantofi și geantă. Vă rog, nu mă judecați 🙂 În fine, răspunsul se află de cele mai multe ori în oglindă 🙂 Voi ce părere aveți?

vivaluxury-5
Printurile nu se combină
Aceasta este probabil una dintre primele reguli din fashion despre care am aflat. Deci, acum, putem să încălcăm această regulă, dar trebuie să fim atente ce culori alegem și cât de mari sunt printurile alese să fie combinate. Acestea nu trebuie să concureze între ele, ci una dintre printurile mixate trebuie să fie principal. Dacă ești o începătoare în realizarea de experimente vestimentare, începe de la mixarea printurilor ce au culori din aceeași paletă.

Mixing-Prints-BellaNaija-April2013005

Despre alte reguli fashion pe care să le încalci frumos citește pe blogul Ladylike.

Distribuie articolul: