Îți este greu să te trezești dimineața? Ești casnică sau neangajată temporat și obișnuiești să lenevești dimineața ore în șir în pat? Îți propunem câteva avantaje  care te vor motiva să te trezești dimineața. În primul rând gândește-te că trezitul de dimineață este foarte important pentru sănătatea ta și starea ta fizică, poate chiar și cea spirituală. Cel mai des multe dintre persoane aleg să lenevească dimineața în pat din motiv că nu au un orar stabilit pentru a doua zi sau pentru că nu trebuie să ajungă la servici la ora 8:00. Alții nu se trezesc de dimineață din motiv că nu se culcă și nu se trezesc constant la aceleași ore din zi.

Site-ul Probody propune o listă a avantajelor trezirii de dimineață:

Vei arata mai bine
Dimineața este cel mai bun moment pentru antrenamente, în special cardio. Aerul este curat și răcoros și ai mai multa energie decât în orice moment al zilei. Trezitul de dimineață și efectuarea antrenamentelor imediat după trezire te fac să te simți plin de energie toată ziua.

Vei slabi
Slăbirea este mai eficientă când se fac exercițiile dimineața, deoarece nu ai mâncat și nu ai energie disponibilă din mâncare iar singura sursă de energie a corpului este grasimea – pe care va trebui să o ardă! Perfect!

Vei face mai multe
Indiferent de ce faci tu zilnic, vei face mai multe deoarece vei avea mai mult timp util pentru a le face. In loc sa te culci în fiecare seară la ora 1 noaptea, mai bine te culci la 11 seara și te trezești la 5 dimineața. Știi bine ca după ora 10 seara nu mai faci nimic pentru că nu mai ai energia necesară indiferent la ce ora te-ai trezit.

Pentru un somn mai liniștit îți propune să eviți înainte de culcare cafeaua și ciocolata înainte de culcare. Aceste alimente stresează acizii din stomac și deranjeaza somnul.

Îți dorim să ai parte zilnic de o dimineață frumoasă și de zile productive! 

Distribuie articolul: