Revista EA.md și Salonul Beauty School Moldova lansează un proiect extraordinar. Acum ai șansa unică să schimbi imaginea ta complet, radical și doar în avantajul tău. Scrie-ne un mesaj cu motivația ta de schimbare și atașează o poză recentă, iar noi te vom ajuta să îți pui în valoare atuurile și să beneficiezi de o schimbare de look senzațională.

Specialiștii BeautySM îți promit să pună în aplicare toate cunoștințele lor pentru ca lookul tău nou să impresioneze și să te facă mai deosebită în toamna ce vine. Vei beneficia de o tunsoare, vopsire de păr și coafare, consultația și un machiaj de zi din partea make-up artistului de la salon. Mai mult, partenerii noștri te vor bucura cu premii valoroase și foarte potrivite pentru orice doamnă sau domnișoară.

2eroina

Pentru ca schimbările tale să decurgă fructuos până la capăt, îți vom asigura o ținută nouă, marca brandului autohton NaneTTy, dar și reduceri considerabile la una dintre cele mai moderne săli de sport din Chișinău, oferite de ABC Fitness School. O procedură de relaxare sau frumusețe își va oferi cu drag salonul Daria Room și, în pantofi noi de la Hîncu Shoes, vei fi eroina unui reportaj video despre toate aceste schimbări din viața ta. Nu mai sta pe gânduri, fii EROINA noastră și toamna va fi altfel în viața ta!

Trimite-ne un mesaj la contact@pentruea.md sau pe pagina noastră de Facebook unde să ne spui motivația ta pentru participarea în acest proiect și să atașezi o poză recentă cu tine. Pe 1 octombrie vom alege pe cea mai motivată dintre voi care va beneficia de toate enunțate mai sus. Juriul va fi compus din reprezentanții partenerilor din proiect.

Partenerii poriectului sunt: NaneTTy, Daria Room, Hîncu Shoes, ABC Fitness School.

P

Distribuie articolul: