Încă înainte de a-și finaliza turneul comun cu rapperul Jay-Z, interpreta Beyonce a lansat propriul calendar sexy pentru anul 2015. Produsul se vinde deja online și conține în el fotografii cu ipostaze dintre cele mai fierbinți, ale vedetei. 

Pentru că investește întotdeauna în produse scumpe de înfrumusețare, cântăreața Beyonce a învățat să câștige bani nu doar din muzică, ci și din formele sale de invidiat.

În acest mod, cei care nu au avut ocazia să participe la concertele din turneul „On The Run”, desfășurat în această vară, o va putea admira pe Beyonce întregul an 2015, chiar de acasă!

Recent, pe internet au apărut primele imagini din celebrul calendar al interpretei pentru anul 2015.

Fiecare dintre cele 12 pagini lucioase conține adevărate opere de artă fotografică, realizate de fotografi celebri precum: Yosra El-Essawy, Robin Harper, Santiago si Mauricio, Nick Farrell și Mason Poole.

Pe coperta calendarului, designerii au ales să imprime una din fotografiile realizate în timpul filmării videoclipului „Rocket”.

În fiecare dintre fotografii, Beyonce arată sexy și diferită, purtând ținute dintre cele mai provocatoare: de la bikini și până la body-urile sale preferate.

Contrastul din calendar este sprijinit de fotografiile color, completate de cele alb-negru.

Dacă vă întrebați și care e prețul unui asemenea calendar, vedeta s-a gândit să-l facă accesibil pentru toată lumea.

Noua „mini-colecție” de fotografii costă nici mai mult și nici mai puțin de 14.99$ și poate fi achiziționată pe site-ul oficial al cântăreței.

Foto: beyonce.com

Distribuie articolul: