Natalia Ursachi are 21 de ani și este o tânără mămică din Chișinău. De mai bine de trei ani, e și nail artistă. La început, totul a fost doar o pasiune, care între timp s-a transformat și în meseria sa de bază. De altfel, are planuri mari la acest capitol. Și chiar dacă studiază la Facultatea de Drept din cadrul Universității Libere Internaționale din Moldova, Natalia este o fire cât se poate de artistică. De curând, a devenit și mamă de băiat, iar un alt hobby pe care îl are este de a crea cutii… dulci și aromate. Despre toate, ne-a povestit într-un interviu marca Ea.md.


Natalia, porți o pasiune aparte pentru domeniul beauty. Povestește-ne care este parcursul tău profesional?

Totul a început acum șase ani, atunci când am decis să-mi testez abilitățile în această sferă. În urma câtorva cursuri, am devenit meșteriță de unghii. Ador să fac asta, să testez noi și noi modele pentru a oferi mult stil clientelor mele.

În țara noastră, există o mulțime de femei – meșterițe de unghii. Prin ce te deosebești tu?

Niciodată nu am obișnuit să mă compar cu alți meșteri. Fiecare este unic în felul său și tot fiecare are și propriul secret de a atrage clienții. Profesionalismul, cred este cel care își spune cuvântul în cazul meu. O lucrare bine executată aduce, automat, buna dispoziție pe fața unei femei. Eu mă strădui să devin mai bună cu fiecare model pe care îl realizez și sper că îmi reușește.

Ai idei mărețe de viitor. Spune-ne în ce constau ele?

De curând, lucrările pe care le fac au și o „căsuță” a lor. Este vorba despre pagina de Facebook, acolo unde postez totul. Dar, în timpul apropiat, îmi doresc foarte mult să am și propriul salon. Vreau cât mai multe femei să îmi poată călca pragul. În plus, gândesc o invenție spectaculoasă pentru acest domeniu. Cu pași mici, dar siguri, îmi propun să revoluționez tot ceea ce ține de frumusețe.

Pe lângă job-ul pe care îl ai, mai și confecționezi cutiuțe handmade originale. De unde te inspiri?

Deși băiețelul meu, Dominic, îmi răpește o mare parte a timpului liber, iar celelalte ore le dedic meseriei mele, îmbrățișez și un alt hobby. De obicei, seara, atunci când în casă este liniște, savurez o ceașcă de ceai în compania cutiuțelor pe care le realizez. Pot spune că din lucruri aproape neînsemnate, creez adevărate frumuseți. O bucățică de carton, puțin clei și este gata. Ulterior, le umplu cu diverse dulciuri, flori și fructe. Pentru a realiza o astfel de cutie, am nevoie de aproximativ o oră și… un strop de imaginație.

Nu doar că ești și o femeie foarte activă, dar și o mămică iubitoare. Cum le reușești pe toate? Care este rețeta succesului tău?

Sunt convinsă că fiecare femeie este o „Eroină”. Dacă ai un scop, rămâne doar să depui efort și determinare, iar rezultatele apar de la sine. Eu fac totul cu multă plăcere și asta îmi oferă o satisfacție enormă.

Natalia, dacă tot a venit vorba despre familie, te ajută ei în realizarea visului tău, dar și în activitățile zilnice?

Cu siguranță! La ai săi doi anișori, băiețelul meu deja știe care este meseria mamei și obișnuiește să mă „ajute”, aducându-mi materialele de lucru de prin casă. Soțul este sprijinul meu de bază, mă susține și mă încurajează mereu. Iar cea care îmi oferă sfaturi de preț și gânduri bune este mama – un exemplu demn de urmat pentru mine.

Și pe final, zi-ne unde te vezi peste 5 ani?

Peste cinci ani, mă văd tot aici, în Moldova. Știu că nu este cea mai dezvoltată țară și nu este nici pe departe locul perfect în care ai putea trăi, dar e patria mea, e locul meu de suflet. Chiar dacă aș călători pentru o perioadă în altă țară, tot aici aș reveni. Iubesc Moldova. Aici visez să am și afacerea mea în materie de beauty, care să îmi ofere siguranța zilei de mâine, alături de toți cei dragi mie.

Foto: Instagram.com, Facebook.com