Angajații unui magazin de bijuterii din regiunea autonomă chineză Xinjiang Uyghur au rămas frapați să urmărească, într-o zi, un cuplu de bătrânei îmbrăcați cam sărăcuț, care s-a apropiat de vitrină în căutarea unui inel. Nu, inelul cu diamant nu era pentru nepot sau fiică. Bătrânul de 80 de ani l-a ales pentru aleasa inimii sale!

Fotografiile cuplului chinez au făcut o adevărată senzație, imediat de cum au ajuns pe internet. Mai mult decât atât, câțiva chinezi au luat legătura cu managerii magazinului de bijuterii, pentru a afla mai multe detalii despre istorioară. Din spusele unuia dintre vânzători, bătrânelul a cerut un inel cu diamant, la preț accesibil.

Vânzătorul i-a recomandat bărbatului un inel potrivit, iar după ce bijuteria a venit ca turnată pe inelarul femeii, soțul acesteia a scos din buzunar banii pentru a-l cumpăra. Asta, pentru că bărbatul a fost, toată viața, măturător.

Se presupune că teancul de bancnote a fost colectat ani de-a rândul, pentru ca să fie folosite abia acum, la bătrânețe. Vânzătorul n-a ezitat să fotografieze îndrăgostiții, pentru a arăta și altora povestea de iubire, care a ajuns la magazinul cu bijuterii. 

Bărbatul a mărturisit că a vrut, astfel, să aprecieze fidelitatea soției sale, de-a lungul timpului. „Am trăit o viață nu prea ușoară, iar prin acest inel, vreau să o îmbărbătez!” le-a mărturisit bărbatul angajaților magazinului de bijuterii.

Foto: vmirechudes.com

Distribuie articolul: