Sandu Lungu este campion mondial la Judo U20 şi luptător de arte marţiale mixte. Mai nou, participă la concursul televizat „Uite cine dansează". I s-a spus ,,Muntele Bihorului”  sau ,,Fiara”, pentru că îşi pune pe fugă adversarii cu pumnul său de oţel, dar şi cu gabaritul său impresionant: cântăreşte 150 de kilograme, la o înălţime de 1,82 de metri. A devenit campion mondial de judo în 1994, apoi a făcut istorie în sporturile de contact. 

12-13-vedete-foto-3-2-col_1Sandu Lungu este însă un bărbat adevărat: soţ exemplar, tătic devotat. Se topeşte atunci când copiii îl strigă ,,tati”. Nimic nu îl înmoaie mai mult decât fetiţa şi băieţelul gemeni, în vârstă de 1 an şi jumătate, care îi sar în braţe şi-l topesc cu pupici.

,,Sunt fericit alături de copiii mei. Ei stau la Oradea, iar când nu sunt la antrenamentele de sport sau de dans, sunt mereu cu ei. Eu şi soţia îi învăţăm să meargă, le dăm să mănânce, ne bucurăm de fiecare clipă cu ei. Sufăr că nu sunt acolo. Vin la 2-3 săptămâni în Bucureşti, ne auzim la telefon, ne vedem pe Internet”, a declarat Sandu Lungu pentru Click.ro!

Şi nu doar un tătic dedicat este Sandu, ci şi un soţ romantic. Ştie să-şi surprindă partenera şi să menţină vie flacăra iubirii.

sandu-lungu-si-nevasta

Foto: Cancan

,,Soţiei mele, Clara, îi plac dulciurile şi, atunci când vin din oraş îi cumpăr mereu ceva dulce şi se bucură. Când nu erau cei mici, ieşeam la film seara, dar în ultimul an nu am mai avut cum să facem asta”, ne-a mai povestit celebrul luptător.

Sursa: Click.ro

Distribuie articolul: