Cine, dacă nu tații de fete „concurează” direct cu viitorii lor gineri? Psihologul american Kelly Flanagan nu doar că a simțit acest lucru, ci a dorit să exprime prin cuvinte ceea ce simte în legătură cu viitorul soț al fetiței sale, pe nume Cutie-Pie. Ce i-a scris acesta fiicei sale, vedeți mai jos! Mesajul este cu adevărat unul emoționant!

„I-am scris această scrisoare fiicei mele, dar vreau să o dedic fiecărei femei mature pe care am întâlnit-o în calea mea. Mă adresez către fiecare femeie care nu a auzit aceste cuvinte de la tatăl său. De asemenea, această scrisoare este pentru generația actuală de băieți. De faptul că va întâlni sau nu fiica mea un om care o va iubi toată viața, depinde asigurarea că măcar unul dintre voi să rețină aceste lucruri importente. Eu mă rog pentru tine”, spune americanul, pe blogul său personal.

„Dragă Cutie-Pie,

Recent, căutam cu mama ta ceva pe Google. Drept răspuns, motorul de căutare ne-a oferit o listă cu cele mai populare solicitări din lume. Sus, în primul rând, era Cum să ții alături un bărbat

Această cerere m-a descurajat. Am văzut din fugă câteva articole despre cum să fii mereu sexy, când e cel mai bine să-i aduci berea și când sandwichul sau cum să-l faci pe bărbatul tău mai celebru și mai deștept. 

M-am enervat. 

Fetițo, nu este adevărat. Tu n-ai avut și nici nu vei avea sarcina să ții alături un bărbat.

Draga mea, unica ta sarcină este să nu uiți că ești demnă de iubirea unui om bun. Păstrează această încredere adânc, în sufletul tău, acolo unde nu ajunge renunțarea, pierderea sau egoismul care ne apar în cale. Dacă vei reține că nu doar tu, ci și persoana iubită sunteți demni de respect și iubire, bătălia din viața ta se poate considera câștigată. Dar asta este tema unei alte scrisori. 

Dacă te vei încrede, vei înțelege că ești de preț și că vei atrage un băiat capabil să te aprecieze și să se îndrăgostească tot mai mult de tine pe parcursul vieții. 

Vreau să-ți povestesc despre un băiat care nu are nevoie ca să fie ținut, pentru că el însuși va vrea să fie alături de tine. Nu mă interesează dacă ține corect coatele pe masă. Important este să nu-și poată lua ochii de la nasul tău, atunci când tu zâmbești.

Nu mă interesează dacă poate el sau nu să joace golf, pentru că important este să se poată juca cu copiii pe care tu i-i vei dărui și să observe cât de mult îți seamănă ei. 

Nu mă interesează cât este de bărbat, pentru că important este să-i ajungă putere să-ți poată înțelege forța inimii. 

Mai puțin ca orice mă interesează cu cine va vota la alegeri, dacă va ști să te respecte profund. 

Mi-e indiferentă culoarea pielii lui, dacă va ști să acopere viața voastră de familie cu culorile răbdării, jerftei și ale gingășiei. 

Mi-e indiferent de religia prin care a fost educat ori dacă a trăit într-o familie nereligioasă. Important este că a asimilat faptul că în viață există lucruri sfinte și știe că fiecare minut petrecut alături de tine, este sfânt. 

Și, în ultimul rând: dacă vei întâlni un astfel de bărbat în calea ta și el nu va avea nimic în comun cu mine, pe noi oricum ne va lega cea mai mare valoare din lume: TU.

Unicul lucru pe care va trebui să-l faci, pentru „a-l ține alături de tine”, este să fii tu însăți.

Bărbatul care te va iubi mereu, 

Tata.

Foto: twitter.com

Distribuie articolul: