Mariana Șura este mămică fericită și împlinită de trei săptămâni deja. Artista a născut la o clinică privată din București și încă o lună se va mai afla acolo, alături de soțul ei. Mariana vrea ca până la sărbătorile de Paște să reușească să-și încreștineze fetița, iar acum artista face lista nanilor. Pe listă sunt deja trei interpreți de la noi, dar și nașii cântăreței. Vezi câți cumătri își dorește Mariana pentru fiică și cine dintre colegii de breaslă se numără printre ei.

Interpreta ne-a povestit că a cântat în timpul travaliului și îi cântă în fiecare zi fetiței sale, deci repetițiile pentru revenirea ei în scenă au loc zilnic, sub obrservațiile curioase ale Evelinei. Mariana vrea să-și încreștineze odorașul de Florii, așa că face deja lista nanilor. “În România se practică să fie doar un naș de botez, însă soțul meu știe care este tradiția moldovenească și a acceptat ca fetița noastră să aibă mai mulți nani. Aș vrea să am până la zece cumătri. Printre aceștia sunt deja nașii noștri și trei nani pe nume Alexandru: fratele meu, țambalistul Alexandru Șura și doi compozitori cu care colaborez și care și-au exprimat dorința să o boteze pe Evelina: Alexandru Lozanciuc și Alexandru Vdovicenco! Acum analizăm și alte cupluri pe care ni le-am dori, sper să nu ajung la 35 de nani, precum am eu”, a spus artista râzând.

Interpreta ne-a mai declarat că este acum într-o continuă stare de studenție, învață zilnic lucruri noi din profesia de mămică și este încântată că fetița ei e sănătoasă. Pentru a o ajuta, la București a plecat și mama Marianei, așa că artista a refuzat să-și ia o bonă. “Vreau să petrec cât mai mult timp cu ea și să o învăț multe lucruri frumoase. De exemplu să-și respecte nanii de botez și să-i bucure, măcar la sărbători cu un sunet sau o vizită”, ne-a mai declarat Mariana.

I-a cumpărat fetiței leagăn automat și stație radio

Mariana ne-a povestit înainte de naștere ce i-a cumpărat micuței pentru geanta de maternitate, însă alte detalii, artista le-a lăsat spre procurare după ce va veni fetița pe lume. Acum, că are o bonă de încredere, pe bunica, Mariana a mers să-i aleagă singură alte accesorii necesare confortului bebelușului și al mămicii: “Ieri am lăsat-o pe câteva ore cu mama mea pentru a merge la cumpărături. Bunica s-a descurcat de minune, dar ultima oră a fost critică, Evelina a plâns că nu găsea sânul mamei, iar bunica s-a alarmat deja (zâmbește). Am mers la shopping, a trebuit să-i luăm cărucior, jucării, leagăn automat, stație radio și alte chestii necesare confortului ei. Mi-am dat seama că pentru copilaș sunt în stare să cheltui și o avere, am înțeles și eu cum e când se scapă o mamă să-i cumpere ceva fetiței sale”, ne-a povestit Mariana.

Artista va veni de Paști acasă, la Chișinău, unde speră să treacă și soțul ei cu traiul. Mariana își pregătește astfel revenirea în scenă, dar și petrecerea pentru fetița ei. Precizăm că artista a născut pe 28 februarie, la București. Mariana Șura s-a căsătorit în vara anului 2013, în secret, anunțând despre acest lucru pe Facebook. Până acum, artista nu a dezvăluit identitatea soțului său, delarând doar că este român, stabilit la București.

Distribuie articolul: