După ce acum două luni, iubita rapperului rus Timati i-a adus pe lume o fetiță de toată frumusețea, zilele trecute, micuța Alisa a participat deja la prima sa ședință foto, alături de mama ei.

Aliona Șișkova, spre deosebire de alte mămici tinere, nu-și ascunde bebelușul. Aceasta își alintă zilnic fanii de pe Instagram cu noi poze de-ale micuței.

Zilele trecute, micuța Alisa a participat chiar la prima ei ședință foto profesionistă și a jucat pentru prima oară rolul de model foto.

În fotografiile postate pe Internet, tânăra mamă apare într-un costum de baie roz, ținând-o în brațe pe Alisa.

De notat că tânăra mamă are, pe Instagram, circa un milion de fani, adică de două ori mai mulți decât Timati. Interpretul, însă, preferă să nu facă publică vreo informație legată de noua sa familie.

Rapperul preferă să discute victoria Conchitei Wurst la Eurovision, cariera, prietenii și restul domeniilor de interes, afară de familie.

Amintim că Timati a devenit tată la 19 martie, iar cea care i-a dăruit primul copil este Aliona Șișkova, finalista concursului ”Miss Rusia 2012”. Potrivit presei ruse, nașterea a avut loc în Republica Dominicană și a fost o adevărată surpriză pentru public.

Despre nașterea copilului, Timati a anunțat într-o postare pe Facebook, unde a plasat și o fotografie. ”M-a ajuns și pe mine rândul: 4 kg și 53 de centimetri, Alisa!”.

Foto: hellomagazine.com, facebook.com

Distribuie articolul: