După ce s-a căsătorit pentru a doua oară, interpretul român Ionuț Nicolae Pascu (Pepe) a devenit tatăl unei fetițe care-i seamănă leit.

În timp ce fanii din România i-au sugerat intepretului că fiica îi seamănă perfect, Pepe a declarat, pentru presa română, că nu-i va dicta micuței Maria ce carieră să aleagă.

După ce a fost implicat într-o despărțire controversată de prima soție, Oana Zăvoranu, de data asta, ”latin loverul de România” afirmă că familia este echilibrul său și motivația sa supremă: ”Am cea mai bună, frumoasă, înțelegătoare  și permisivă soție din lume. Raluca mă susține în to ce fac și îmi dorește o carieră lungă” a spus interpretul, într-un interviu publicat de revista ”Femeia de azi”.

 

Cât despre fetița sa, artistul a spus: ”Maria face tot ce vrea din mine și din cei din jurul ei. E o răsfățată mică și frumoasă, căreia nu-i poți refuza nimic, e Leoaică! Îmi doresc din suflet să fiu atât de inteligent, încât să-i găsesc punctul sensibil și, prin vorbă bună, să fac compromisuri cu ea în orice situație.”

Surse foto: www.libertatea.ro, cancan.ro, arhiva personală.

Distribuie articolul: