Motiv de mare bucurie în familia Ursu! Maria-Andreea, unicul copil al interpretului Adrian Ursu și al soției sale – Irina Negară, își sărbătorește astăzi prima zi de naștere! Cum o felicită, cu această ocazie, gemănuții familiei Manciu, vedeți mai jos. 

Acum un an, interpretul Adrian Ursu mărturisea, pe contul său oficial, de pe o rețea de socializare: „Astăzi, 2 octombrie, am cea mai fericită noutate, am devenit tătic! Astăzi, scumpa mea Irina, mi-a făcut cel mai frumos cadou: o prințesă dulce și frumoasă, care deja mi-a cântat cea mai gingașă melodie. Le iubesc tare, tare pe amândouă! Cei care pot să împărtășească această bucurie cu noi, să o facă și să spună o mică rugăciune lui Dumnezeu și pentru fetița noastră!”

Astăzi, la distanța de un an de la fericitul eveniment, Adrian Ursu mărtusirește: „La mulți ani, Maria-Andreea, drăgănica, luluța-vrăbiuța, Maria-bucuria, Andreea-codobeia!”

Cu ocazia primei aniversări, Olga Manciu i-a expediat lui Adrian o felicitare video, în care gemenii Damian și Matei îi urează micuței lor prietene „La mulți ani”, sau cel puțin se străduie să pronunțe această expresie.

 

 

Amintim că Maria-Andreea a fost botezată la 17 noiembrie, adică la o lună și jumătate de la naștere.

Foto: Facebook, Sergiubirca.com, Arhiva personală

Distribuie articolul: